Novi Fortnite igralni način vas bo postavil v vlogo reševalca iz Rdečega križa

V Fortnitu je največji poudarek, da čim prej pokončate vso svojo konkurenco ter ostanete zadnji preživeli na mapi ter si tako prislužite laskavi naslov Victory Royale.

A kaj, če ne bi bilo vse samo na streljanju ampak bi se raje udejstvovali kot junak, čigar glavna naloga je reševanje življenj? Ravno na to vprašanje bo poskušal odgovoriti prihajajoči igralni način Liferun.

Ta je bil spočet v sodelovanje z Rdečim križem in nas bo postavil v vlogo reševalca življenj, a razvijalec Epic glede tega ostaja še precej skrivnosten. Vemo, da bo Liferun prvič predstavljen na festivalu PAX South, ta pa se bo odvil 20. januarja. Prvi demo novega igralnega načina bo prikazal znani streamer Ben “DrLupo” Lupo v svojemu prenosu v živo.

Čeprav ni znanih preveč informacij je ustanovitelj Epica Tim Sweeney povedal, da je Liferun del razvoja Fortnita v platformo, pri kateri bodo tudi zunanji ustvarjalci lahko delali na vsebini, ki je trenutno dostopna samo Epicu.

Prenos v živo lahko spremljate čez par dni na spodnji povezavi.

Watch live video from PAX on www.twitch.tv

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!