Minecraft igralca strese elektrika, vsakič v igri naleti na poškodbo

Če želiš biti danes popularen YouTuber oz. so tvoje sanje, da se pod tvojim posnetkom izriše čimveč ogledov in sledilcev, potem moraš biti originalen.

Tega se zavedata tudi Minecraft igralca, katera slišita na ime GeorgeNotFound in Dream. Svojo kariero sta dobro začela, saj je Minecraft vsekakor popularna igra za ogled, a zaradi tega je na temu trgu prisotna tudi veliko večja konkurenca.

Kako se torej ločiti od drugih ljudi in si pridobiti širok krog novih privržencev? Preprosto, vse kar potrebuješ je električna ogrlica za psa, nekaj programerskega in inženirskega znanja ter pripravljenost na elektrošoke.

Igralca sta se skupaj podala v igro, GeorgeNotFound pa si je na roko nataknil šokantno ogrlico. Pravila igranja so bila preprosta: vsakič, ko je George staknil poškodbo in mu je v igri izginil srček, je prejel resnični elektrošok. Kako točno je bila zadeva zvezana si lahko ogledate na spodnjem videu, a bodite previdni, če nameravate kakšno takšno zadevo pred svojimi gledalci uprizoriti tudi sami.

Med igranjem je nastala prava komedija, saj se je George tresel od strahu pred vsakim nasprotnikom, za dobro mero pa je imel Dream dostop do ročnega tresenja in če je preteklo preveč časa med šoki, je svojega igralca kar sam malce pretresel.

Spodnji posnetek vam prinaša ogromno kričanja, žal pa igralca nista dokončala celotne igre, saj je bilo na koncu bolečine preprosto preveč.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime