Pathfinder: Wrath of the Righteous prihaja na Kickstarter, na voljo prve slike

Ruski razvijalec Owlcat Games je precej presenetil celotno RPG publiko s svojim prvim naslovom Pathfinder: Kingmaker. Ta je namreč v cRPG obliki prinesel odlično igro, katera je posedovala zanimivo zgodbo, globoke mehanike igranja in zanimive spremljevalce. Vključena je bila tudi posebna noviteta upravljanja kraljestva, a nad tem aspektom niso bili vsi navdušeni.

Igra je prodala dovolj kopij, da se je Owlcat odločil za izdelavo nadaljevanja Pathfinder: Wrath of the Righteous in ta bo, prav tako kot izvirnik, osnovan na podlagi igralnega načina iz namizne igre. In prav tako kot prvi del, bo tudi nadaljevanje najprej romalo na Kickstarter, kjer bo poskušalo za svoj razvoj nabrati dovolj veliko količino zlatnikov.

Wrath of the Righteous nas bo tokrat poslal na odročni predel sveta, imenovan Worldwound. Tam se dogajajo razne nečednosti in začeli so uletavati demoni, ki jih bo potrebno iztrebiti. Ta naloga bo seveda padla na nas.

Razvijalec pravi, da bomo lahko v nadaljevanju zbirali vojsko in to pošiljali na različne točke mape, kjer bomo lahko zavzeli lokacijo oz. ujeli kakšen predmet, iz katerega bomo nato nakovačili kakšen specialen kos opreme. Owlcat je še povedal, da so slišali pritožbe igralcev glede vidika upravljanja kraljestva in bo nadaljevanje v temu aspektu močno bolj izpopolnjeno.

Pathfinder: Wrath of the Righteous Kickstarter kampanja se bo začela 4. februarja in upamo da bo takrat na voljo tudi kakšen napovednik. Do takrat pa se boste morali zadovoljiti s spodnjimi slikami.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime