Arma 3 bo naslednje 4 dni povsem brezplačna

Tisti pravi navdušenci nad vojaškimi simulacijami preigravate samo eno serijo in ta se imenuje Arma. Gre za duhovnega naslednika legendarne igre Operation Flashpoint, ki stavi na realistično vojskovanje na ogromnih mapah. Zadeva sicer vsebuje enoigralsko kampanjo, a zares zaživi šele takrat, ko zberete okoli sebe žive soborce in se skupaj podate v srditi spopad, kjer je vsak zadeti metek potencialno smrtonosen.

Dobra novica potem za vse tiste, ki tosortnih naslovov še niste preizkusili, saj se je razvijalec Bohemia Interactive odločil ponuditi igro Arma 3 za naslednje 4 dni ponuditi povsem brezplačno.

Vse kar morate narediti je, da obiščete Steam stran in kliknete gumb Play Game. Akcije bo konec 20. januarja, dobra novica pa je, da bo igra in njeni dodatki med tem časom močno znižana.

Arma 3 je od svojega izida v 2013 nabrala precej DLC-jev in če želite preizkusiti prav vse, kar vam želi ponuditi ta simulacija, potem je za vas pravi nakup Ultimate Edition skupka, ki je znižan za 65% in vas trenutno stane 43,64 €. Samo osnovna igra je bila posekana za 70% na vsega 8,39 € in je morda najbolj priporočljiv nakup za novince, ki bi se želeli preizkusiti v realističnemu vojskovanju.

Kaj pa Arma 4? O nadaljevanju zaenkrat še ni novic, saj razvijalec trenutno dela na povsem novemu pogonu Enfusion, šele nato pa se bo pričelo delo na morebitnemu četrtemu delu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime