DOOM Eternal se približuje in tu je nov napovednik

Pripravite se na novo kopel iz demonske krvi, saj se počasi približuje izid igre DOOM Eternal. Ta prihaja po odličnemu predhodniku iz leta 2016 in razvijalec id Software je dokazal, da je tudi v sodobni eri še vedno prostor za slaboritneže iz preteklosti (Duke Nukemu je pri temu žal spodletelo na celi črti).

Doom Eternal je tako včeraj dobil nov napovednik in da vsebuje točno to, kar smo od njega želeli: ogromno akcije, zavite v črevesja demonov in vzpodbudne metalne glasbene spremljave.

Vidimo lahko nekaj že prej znanih nasprotnikov ter tudi dva novinca, ki sta znana pod imeni Marauder in Gladiator. Tu so seveda tudi orožja. Bazuko, ki lahko streli več izstrelkov hkrati že poznamo, a vidimo lahko tudi rdeči meč Crucible, ki bo posekal tudi največje nadloge in bo poleg tega vseboval unikatno animacijo usmrtitve.

Novi napovednik nam predstavi nekaj zgodbe in zdi se, da bo nadaljevanje vsebovalo več različnih karakterjev, ki nam bodo bodisi pomagali ali pa se nam postavili po robu. Serija se sicer nikoli ni preveč zanašala na pripoved neke globoke štorije, a morda bo nadaljevanje na temu mestu malce drugačno. Nam je prav, da le ne ustavijo akcije s prevleč razvlečenimi dialogi.

DOOM Eternal ima napovedan izid za 20. marec, krvavi napovednik pa vas čaka spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime