Final Fantasy VII Remake bo malce zamudil

Final Fantasy igralci se zagotovo že hudo veselite predelave sedmega dela, ki pri mnogih velja za najboljši del serije. Final Fantasy VII Remake že nekaj časa bori duha in navdušuje s svojimi napovedniki, originalno pa naj bi igra izšla 3. marca.

To se je sedaj spremenilo, saj je Square Enix potreboval še par dodatnih tednov za tisto končno poliranje, ki bi odpravilo še zadnje hrošče in dostavilo tisto res najboljšo igralno izkušnjo. Zato so se odločili narediti zamik izida, ki se bo po novem zdaj zgodil 10. aprila.

Mesec zamude ni preveč hud, zato oboževalcem še ni potrebno jokaje splezati na drevo. A novi izid je sedaj postavljen v gnečo večjih naslovov, ki znajo slabo vplivati na prodajo predelave. Final Fantasy VII Remake se bo tako po novemu meril z igrami kot so Resident Evil 3 Remake ter Cyberpunk 2077.

Square Enix se verjetno ne sekira pretirano, saj bodo oboževalci naslov kupili, pa četudi se na ta datum pojavi GTA VI.

Final Fantasy VII Remake je zaenkrat ekskluzivno zavezan konzoli PlayStation 4.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!