Rainbow Six Siege dogodek “Six Invitational” dobil impresiven napovednik

Rainbow Six Siege je tudi v Sloveniji precej popularen večigralski naslov. Seveda se ne more kosati s kakšnim svetovnim fenomenom kot je denimo Fortnite, a Siege drži zvesto skupnost, ki ne prenesejo battle royale streljačin in imajo raje kakšne bolj realistične izkušnje.

Ubisoft se pripravlja za Year 5 vsebino in včeraj so za vse oboževalce pripravili novi napovednik, ki se imenuje preprosto The Program. CGI video je visoke kvalitete in čeprav notri ni ravno nekega igralnega posnetka, to niti ni njegova poanta, saj je glavna naloga navdušiti igralce za prihajajoči dogodek Six Invitational.

Video se osredotoči na novo mapo Stadium ter tudi na naše priljubljene operatorje. Ti so sedaj dobili malce več “zgodbe” – v posnetku denimo vidimo vodjo enote Harrya “Six” Pandeya, kako načrtuje obnovitev stadiona za prihajajoči dogodek.

Road to Six Invitational bomo lahko igrali vsak vikend med 15. januarjem in 16. februarjem, takrat pa bomo tudi doživeli zaključek Invitationala v Montrealu.

Ubisoft bo več informacij razkril ob začetku dogodka 15. januarja, do takrat pa si oglejte spodnji napovednik.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!