Edini slovenski gaming bar StageOne ta vikend ponovno odpira vrata na novi lokaciji

“Take pač mamo pri nas”. Takole nekako bi opisali obstajanje edinega igričarskega bara v Sloveniji StageOne, ki je svoje življenjsko pot začel poleti 2018 in je v letu in pol obstoja ravno dobro razširil krila, ko so ga zadeli problemi iz strani tečnega najemodajalca.

Ta igričarstvu ni bil naklonjen in ima s svojo novo pridobljeno stavbo na Borštnikovem trgu 2 druge namene, zato je imel StageOne bolj malo časa, da najde drugo rešitev in novo streho nad glavo.

Običajno bi tule nekateri lastniki manjših kafičev naredili križ nad celotno zadevo in svoj posel zaprli. A drugače je, če svoj posel opravljaš s strastjo in zagnanostjo. Ekipa StageOne je tako dvakrat mastno zaklela in se odpravila iskati rešitev in to jim je na koncu tudi uspelo.

Trmavost jim je prinesla novo lokacijo in ta se je na koncu izkazala še za boljšo od tiste prejšnje! Bar se je namreč preselil na Poljansko cesto 19 in če vam je naslov znan, potem ste zagotovo oboževalec bolj klasičnih namiznih iger. Namreč ravno tam se nahaja trgovina Črna luknja, ki že leta skrbi za vse navdušence za razne namizne družabne igre ali pa karte tipa Magic the Gathering.

Vrata prenovljenega bara StageOne se nahajajo tik ob njimi in tako se bodo pod eno streho lahko družili igričarji vseh vrst. Hmmm, to se sliši kot scenarij za rojstvo novega slovenskega Comic-Cona!

Svečana otvoritev štarta že ta vikend in bo razdeljena na dva dni.

V soboto, 18.1. ob 18.00 ste v StageOne prostore vabljeni vsi obiskovalci, ki štejete vsaj 16 let. Naslednji dan v nedeljo pa boste od dvanajste ure dalje prišli na račun vsi mlajši navdušenci nad igričarstvom.

Ta vikend si torej vzemite čas za igranje in druženje, v Google zemljevide pa vtipkajte naslov Poljanska cesta 19, 1000 Ljubljana.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime