Ninja je dobil svoj uraden skin v Fortnitu

Lahko ga imate radi ali pa sovražite, a oboji si morate priznati eno: Ninja je bil od vedno najbolj prepoznavni znak popularne igre Fortnite in to se ni spremenilo niti v letu 2020.

Ninja oz. Tyler Blevins že praktično od začetka promovira Fortnite in to ga je v bistvu tudi izstrelilo med največje Twitch zvezdnike, kar mu je potem omogočilo pridobitev mastne pogodbe iz strani Microsofta, to pa ga je nato preselilo na Mixer platformo.

Razvijalec Epic se seveda zaveda, kako pomembno vlogo je imel pri promociji Fortnita ta 28-letni Američan in sedaj se je odločil, da popularnega streamerja preseli v samo igro.

Ninja je bil nad potezo seveda navdušen. Dolga leta so bila njegove sanje, da v igri tudi zaživi v obliki karakterja in to se je sedaj tudi zgodilo. Presenečenje je najprej najavil na Twitterju, nato pa za svoje gledalce tudi uradno razkril svojo podobo.

Vidno navdušeni Ninja je zadrževal solze, ko je v igri končno videl svojo podobo. Epic v Fortnite ni prenesel samo njegove modre jakne, ampak se je pri oblikovanju še posebej potrudil. Obraz je nezmotljivo Tylerjev, poleg tega pa boste njegovi oboževalci v roke prejeli dvojne katane in prav poseben ples.

Ninja navdušenci se boste v barve svojega vzornika lahko zavili že danes, ponudba pa je omejena, saj bo preobleka izginila iz trgovine že v nedeljo. Epic je še povedal, da bodo kmalu svoje različice dobili tudi druge osebnosti kot so TheGrefG in Loserfruit.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

RuneScape po skoraj dvajsetih letih prihaja na Steam

Ko se kak MMO igralec bobna po prsih in okoliškim igralcem razlaga, da je veteran tega žanra, saj je svojo kariero začel...

Amazon najavil svoj pretočni servis iger Luna

Zdi se, da se bo igranje v naslednji generaciji korenito spremenilo in ostareli igričarji, ki se še spomnimo nameščanja iger iz spraskanih...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!