Ninja je dobil svoj uraden skin v Fortnitu

Lahko ga imate radi ali pa sovražite, a oboji si morate priznati eno: Ninja je bil od vedno najbolj prepoznavni znak popularne igre Fortnite in to se ni spremenilo niti v letu 2020.

Ninja oz. Tyler Blevins že praktično od začetka promovira Fortnite in to ga je v bistvu tudi izstrelilo med največje Twitch zvezdnike, kar mu je potem omogočilo pridobitev mastne pogodbe iz strani Microsofta, to pa ga je nato preselilo na Mixer platformo.

Razvijalec Epic se seveda zaveda, kako pomembno vlogo je imel pri promociji Fortnita ta 28-letni Američan in sedaj se je odločil, da popularnega streamerja preseli v samo igro.

Ninja je bil nad potezo seveda navdušen. Dolga leta so bila njegove sanje, da v igri tudi zaživi v obliki karakterja in to se je sedaj tudi zgodilo. Presenečenje je najprej najavil na Twitterju, nato pa za svoje gledalce tudi uradno razkril svojo podobo.

Vidno navdušeni Ninja je zadrževal solze, ko je v igri končno videl svojo podobo. Epic v Fortnite ni prenesel samo njegove modre jakne, ampak se je pri oblikovanju še posebej potrudil. Obraz je nezmotljivo Tylerjev, poleg tega pa boste njegovi oboževalci v roke prejeli dvojne katane in prav poseben ples.

Ninja navdušenci se boste v barve svojega vzornika lahko zavili že danes, ponudba pa je omejena, saj bo preobleka izginila iz trgovine že v nedeljo. Epic je še povedal, da bodo kmalu svoje različice dobili tudi druge osebnosti kot so TheGrefG in Loserfruit.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime