PUBG za svojo 6. sezono dobiva novo uničljivo mapo

PlayerUnknown’s Battlegrounds, med veterani bolje poznan kot PUBG bo kmalu dobil že svojo 6. sezono. Ta battle royale streljačina morda ne drži tako visokih številk kot denimo Fortnite, a je glede zaslužka zelo visoko, še posebej zato, ker sama igra za igranje ni brezplačna.

Nova sezona bo na strežnikih zaživela že 22. januarja in s sabo prinaša vrsto zanimivosti in sprememb. Med njimi zagotovo izstopa povsem nova mapa Karakin, ki bo glede na napovednik vsebovala tudi uničljive stavbe. Ni treba dvakrat reči, da zna to povsem spremeniti potek igranja.

Na mapi bomo lahko našli tudi cono, imenovano Black Zone, kjer bodo stavbe targetirane iz strani izstrelkov, zato bodo morali igralci hitro zapustiti varno zavetje, preden jih rakete ne pošljejo v onostranstvo.

Poleg tega nas čakajo nova orožja in prevozna sredstva kot je denimo majhen motorček za dve osebi, ki bo za vožnjo najprej potreboval gorivo.

Razvijalec bo ob vpeljavi nove mape Karakin začasno odstranil staro okolico Vikendi, preigravanje nove sezone pa je že na voljo na testnih strežnikih.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

Bivša YouTube moderatorka toži Google, saj ji je služba pošteno načela duševno zdravje

Ko pomislimo na najhujše službe na svetu se nam pred oči prikradejo različne podobe. Sam se velikokrat spomnim na posnetek nekega ubogega...

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!