PUBG za svojo 6. sezono dobiva novo uničljivo mapo

PlayerUnknown’s Battlegrounds, med veterani bolje poznan kot PUBG bo kmalu dobil že svojo 6. sezono. Ta battle royale streljačina morda ne drži tako visokih številk kot denimo Fortnite, a je glede zaslužka zelo visoko, še posebej zato, ker sama igra za igranje ni brezplačna.

Nova sezona bo na strežnikih zaživela že 22. januarja in s sabo prinaša vrsto zanimivosti in sprememb. Med njimi zagotovo izstopa povsem nova mapa Karakin, ki bo glede na napovednik vsebovala tudi uničljive stavbe. Ni treba dvakrat reči, da zna to povsem spremeniti potek igranja.

Na mapi bomo lahko našli tudi cono, imenovano Black Zone, kjer bodo stavbe targetirane iz strani izstrelkov, zato bodo morali igralci hitro zapustiti varno zavetje, preden jih rakete ne pošljejo v onostranstvo.

Poleg tega nas čakajo nova orožja in prevozna sredstva kot je denimo majhen motorček za dve osebi, ki bo za vožnjo najprej potreboval gorivo.

Razvijalec bo ob vpeljavi nove mape Karakin začasno odstranil staro okolico Vikendi, preigravanje nove sezone pa je že na voljo na testnih strežnikih.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime