Čudovito pikslasti Horace trenutno brezplačen na Epic Games trgovini

Razvijalec Epic se je ravno za vikend odločil, da nam podari novo brezplačno igro in tokrat je to čudoviti in pikslasti naslov Horace.

To je tudi ime našega glavnega junaka, ki ga nadzorujemo skozi celotno avanturo. Horace je robot, ki ni čisto prepričan, zakaj sploh obstaja, ve samo to, da bi rad pomagal ljudem in se vrnil svoji družini.

Špil je v bistvu platformščina, kjer moramo iz 2D pogleda premagovati različne prepreke. A v bistvu je več kot to. Vsebuje tudi elemente drugih igralnih prijemov, saj bomo nekatere dele igre raziskovali iz prvoosebnega pogleda, prisotna pa je tudi zvrhana merica humorja in reference na delo pisatelja Douglas Adamsa.

Horace ponuja okoli 15 ur zabave, kar je ravno prav za takšno vrsto igre, preden ta ne postane utrujajoča in ponavljajoča. Dosežek je toliko bolj impresiven, saj je rezultat dela samo dveh razvijalcev.

Igra drži na Metacriticu visoko oceno 81, svojo brezplačno kopijo pa si lahko pridobite ob obisku sledeče povezave. Ponudba velja do 23. januarja, ko nas bo pričakala nova brezplačnica The Bridge.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime