Preklinjajoči in nasilni Kingpin bo dobil predelavo

Mlajši igralci boste ob imenu Kingpin samo čudno gledali, a zavedajte se, da gre za streljačino iz leta 1999, ki je takrat svet pretresla zaradi svoje prekomerne nasilnosti in predvsem preklinjanja.

Beseda “fuck” je bila izrečena tolikokrat, da je zadeva postala že praktično komična in čeprav je morda naslov za današnje nekaj povsem običajnega, je bil 20 let nazaj precej kontroverzen.

In igra se sedaj po vsem temu času vrača. Kingpin: Reloaded prinaša nadgrajeno ločljivost v 4K, ustvarjalci pa bodo tudi dobro predelali in uravnotežili celotno izkušnjo. Dobili bomo tudi nov pogovorni sistem, podporo za kontrolerje in prenovljen sistem nalog. Slednje je še dobro, saj je Kingpin posedoval precej begajočo okolico, v kateri se je igralec lahko hitro izgubil.

Na voljo bo celo nenasilen način, kar je nekako čudno, saj je poanta Kingpina ravno njegova temačnost, v kateremu nasilje igra veliko vlogo. A morda bo to pomagalo k boljši prodaji na bolj družinam prijaznih konzolah. Kingpin: Reloaded bo namreč izšel za Nintendo Switch, poleg tega pa tudi za PC, PlayStation 4 ter Xbox One.

Steam stran že stoji, izid je napovedan za drugo polovico letošnjega leta. Spodaj vas čaka prvi napovednik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime