Smo dobili prvi igralni posnetek igre, ki bo tekla na konzoli PlayStation 5?

Godfall vam morda ni preveč znano ime, ta igra, na kateri dela razvijalec Counterplay Games je na letošnji podelitvi nagrad The Game Awards dvignila kar precej obrvi.

Gre namreč za prvi uradno potrjeni projekt, ki bo tekel na konzoli PlayStation 5, dobili pa ga bodo tudi PC igralci preko digitalne trgovine Epic Games Store. Gre za sodelovalno sekljačino v stilu Diabla, kjer se v ekipo lahko povežejo trije igralci in se napotijo harati skozi okolico z vrsto različnih orožij. Boj naj bi bil hiter in štel naj bi prav vsak udarec, razvijalec pa želi na ta način premakniti akcijske RPG-je na naslednjo stopnjo.

Na podelitvi nagrad smo dobili lep napovednik, ki pa ni prikazal igranja. Včeraj se je to spremenilo, saj se je na Redditu pojavil uporabnik YeaQuarterDonging, kateri je delal na napovedniku za začetek leta 2019. Ta se potem ni nikoli uresničil, a posnetek je preživel in spodaj lahko vidite celo nekaj igranja.

[GodFall] [Video] – Combat Footage (A Fraction of the footage from an Unreleased Trailer I have) from r/PS4

Če je zadeva resnična, potem smo dobili prvi pravi vpogled v igro, ki bo tekla na konzoli PlayStation 5. Grafično zadeva vsekakor obeta in zanimivo bo videti na kakšno stopnjo bodo konzole naslednje generacije dvignile grafiko.

Vse bo jasno konec letošnjega leta, ko se pripravlja izid PlayStationa 5 in s tem tudi igre Godfall.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime