Epic bo precej spremenil Fortnite tekmovalna pravila

Razvijalec Epic se je odločil močno spremeniti tekmovalna pravila za igro Fortnite in nad spremembami niso navdušeni ravno vsi.

Največ sprememb se je zgodilo na področju prepovedanega sodelovanja med igralci, ki niso skupaj v ekipi ampak so si v bistvu nasprotniki. “Collusion” je sedaj strogo prepovedan in čeprav je Epic na tako stvar grdo gledal že prej, je sedaj zadeva postala tudi uradna.

Nasprotni igralci na turnirjih si sedaj tudi ne smejo pošiljati signalov, kot so to počeli do sedaj preko zamahovanja krampov, skakanja in kazanja emotikonov. Epic bo pozorno pregledal vse takšne prekrške in če bo igralec ujet pri takšnemu signaliziranju, bo njegov račun odstranjen.

Nad potezo niso navdušeni vsi, nekaj besed glede tega je izjavil tudi slavni streamer Ninja. Pravi, da Epicovo potezo razume, a se je spotaknil ob prepoved skakanja, saj je to po njegovem mnenju najboljši način, da se izogneš ostrostrelcem.

Epic pravi, da ni nikomur treba skrbeti, da bi zaradi novih pravil dobil nepošteni ban, saj bo to veljalo samo za tiste primere, kjer je res očitno prepovedano sodelovanje med igralci.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime