Nogometna igra Captain Tsubasa: Rise of New Champions prihaja še letos na PC

FIFA 20 je precej dobra nogometna igra, a pravi nogometni navdušenci gotovo pri njej pogrešate kaj eksplozivnosti. Med driblanjem manjkajo počasni posnetki in pri vsaki večji brci bi se morala v zraku izrisati hologramska podoba tigra, ki napove res močan udarec proti golu.

K sreči bo za vse to poskrbela novo napovedana igra Captain Tsubasa: Rise of New Champions, katero trenutno razvija Bandai Namco. Gre za arkadno nogometno igro, zavito v barve mange, tu pa namesto realističnega obnašanja žoge več šteje eksplozivnost in nadnaravne poteze nogometašev.

Zadeva celo izgleda kot da zna vsebovati nekaj zgodbe, kar bi bilo vsekakor nekaj zanimivega za športni žanr. To za pričujočo igro, ki izhaja iz serije mang Captain Tsubasa iz leta 1981 niti ne bi bilo preveč čudno.

Zaenkrat Captain Tsubasa: Rise of New Champions zaenkrat še nima točnega datuma izida, vemo samo, da prihaja enkrat letos za PC, PlayStation 4 in Nintendo Switch.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!