WordPad bo dobil reklame

Kmalu bomo potrebovali AddBlockerja tudi za povsem navadne aplikacije, ki se trenutno nahajajo v Windows operacijskih sistemih.

Spremembo so opazili pri preizkusni različici Oken, ta pa se je pojavila v programu WordPad. Roko na srce sem že pozabil, da ta program sploh obstaja, saj za manjše zapiske uporabljam beležnico, za tista bolj profesionalna opravila pa se poslužim Office orodij.

A WordPad obstaja in ponuja nekaj funkcij za bolj napredno rokovanje z dokumenti kot denimo beležnica. Microsoft se je odločil, da bo v zgornji del vključil reklamno pasico za Office izdelke kot so Word, Excel ali pa PowerPoint.

Zadeva niti ni preveč vsiljiva, a marsikoga zna zmotiti dejstvo, da se ti ob delu izpisujejo reklamne ponudbe, pa čeprav gre v temu primeru za Microsoftove lastne rešitve.

Če se vam kolca po reklamni ponudbi, lahko to že omogočite v svoji različici Oken. Odpravite se na sledečo povezavo in prenesite orodje mach2. Vsebino nato razširite v mapo mach2 na C disku (lahko seveda tudi drugam, a to so najbolj praktična navodila). Nato poženete ukazno vrstico z administratorskimi pravicami in vtipkate cd /d c:\mach2, nato pa še mach2 enable 23834136.

To je to, uživajte v reklamno podprtemu WordPadu!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime