WordPad bo dobil reklame

Kmalu bomo potrebovali AddBlockerja tudi za povsem navadne aplikacije, ki se trenutno nahajajo v Windows operacijskih sistemih.

Spremembo so opazili pri preizkusni različici Oken, ta pa se je pojavila v programu WordPad. Roko na srce sem že pozabil, da ta program sploh obstaja, saj za manjše zapiske uporabljam beležnico, za tista bolj profesionalna opravila pa se poslužim Office orodij.

A WordPad obstaja in ponuja nekaj funkcij za bolj napredno rokovanje z dokumenti kot denimo beležnica. Microsoft se je odločil, da bo v zgornji del vključil reklamno pasico za Office izdelke kot so Word, Excel ali pa PowerPoint.

Zadeva niti ni preveč vsiljiva, a marsikoga zna zmotiti dejstvo, da se ti ob delu izpisujejo reklamne ponudbe, pa čeprav gre v temu primeru za Microsoftove lastne rešitve.

Če se vam kolca po reklamni ponudbi, lahko to že omogočite v svoji različici Oken. Odpravite se na sledečo povezavo in prenesite orodje mach2. Vsebino nato razširite v mapo mach2 na C disku (lahko seveda tudi drugam, a to so najbolj praktična navodila). Nato poženete ukazno vrstico z administratorskimi pravicami in vtipkate cd /d c:\mach2, nato pa še mach2 enable 23834136.

To je to, uživajte v reklamno podprtemu WordPadu!

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

En star televizor je več kot leto dni povzročal internetne izpade cele vasi

Spletna stran Gizmondo poroča o zanimivi zgodbi iz ene male vasice v Walesu, ki se je kar 18 mesecev borila z masovnimi...

Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se...

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!