4. sezona bo v Apex Legends dodala novega šampiona

Forge je ime novega junaka, ki ga bodo igralci priljubljene battle royale streljačine Apex Legends kmalu spoznali v prihajajoči 4. sezoni. Ta se uradno imenuje Assimilation in Forge je morda njena največja novost.

Gre za ogromnega tipa, ki rad stvari opravi s svojimi ogromni pestmi. Ena od rok je mehanska, tako da lahko vsekakor pričakujemo, da bo preko nje moč izkoriščati posebne sposobnosti kot je denimo močan animejevski udarec ob tla, ki bo nasprotnike nato z valom kinetične energije pometal na vse strani.

To je seveda samo ugibanje iz naše strani, saj razvijalec Respawn ni šel v prevelike podrobnosti pri svojem zadnjem posnetku. Smo pa izvedeli nekaj novih stvari glede četrte sezone.

Nova Battle Pass prepustnica bo prinesla 100 legendarnih preoblek, Apex Packe, nalagalne zaslone ter skupke muzičnih komadov.

Razvijalec je povedal tudi nekaj podrobnosti glede 3. sezone Ranked igralnega sistema. Pred restiranjem bomo po novem igrali 6 tednov “Ranked” načina, dodali pa bodo tudi Master Tier, kjer bodo Apex Predatorji postali tistih 500 najboljših igralcev na platformo.

Nova sezona štarta 4. februarja, vsak igralec pa bo na tisti dan prejel posebno darilo, ki bo proslavilo prvo leto obstoja te igre.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

The Last of Us razvijalec začel prejemati grožnje s smrtjo – enako se je zgodilo eni od igralk

Še pred izidom igre The Last of Us Part Two se je pojavila izjemno grda stran te naše preljube industrije. Na splet...

Tisoče World of Warcraft igralcev se je v igri poklonilo tragično preminulemu igralcu Reckfulu

Igralci so še vedno pretreseni zaradi tragične smrti Byrona ‘Reckful’ Bernsteina, ki si je pred nekaj dnevi nazaj vzel svoje življenje. Reckful...

Nova mapa v Call of Duty: Modern Warfare skriva zanimivo skrivnost v obliki eksplodirajočih podgan

Nedavna posodobitev za Call of Duty: Modern Warfare ni samo razširila igre na nečloveško velikosti 200 GB, ampak je dodala tudi kar...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!