4. sezona bo v Apex Legends dodala novega šampiona

Forge je ime novega junaka, ki ga bodo igralci priljubljene battle royale streljačine Apex Legends kmalu spoznali v prihajajoči 4. sezoni. Ta se uradno imenuje Assimilation in Forge je morda njena največja novost.

Gre za ogromnega tipa, ki rad stvari opravi s svojimi ogromni pestmi. Ena od rok je mehanska, tako da lahko vsekakor pričakujemo, da bo preko nje moč izkoriščati posebne sposobnosti kot je denimo močan animejevski udarec ob tla, ki bo nasprotnike nato z valom kinetične energije pometal na vse strani.

To je seveda samo ugibanje iz naše strani, saj razvijalec Respawn ni šel v prevelike podrobnosti pri svojem zadnjem posnetku. Smo pa izvedeli nekaj novih stvari glede četrte sezone.

Nova Battle Pass prepustnica bo prinesla 100 legendarnih preoblek, Apex Packe, nalagalne zaslone ter skupke muzičnih komadov.

Razvijalec je povedal tudi nekaj podrobnosti glede 3. sezone Ranked igralnega sistema. Pred restiranjem bomo po novem igrali 6 tednov “Ranked” načina, dodali pa bodo tudi Master Tier, kjer bodo Apex Predatorji postali tistih 500 najboljših igralcev na platformo.

Nova sezona štarta 4. februarja, vsak igralec pa bo na tisti dan prejel posebno darilo, ki bo proslavilo prvo leto obstoja te igre.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Assassin’s Creed Valhalla nas bo v kasnejših DLC-jih odpeljal napadati Pariz

Založnika Ubisofta je treba pohvaliti pri razvijanju dodatne vsebine za svoje Assassin's Creed igre. Že Origins je prejel kvalitetne DLC-je, ki so...

Netflix je ukinil 30-dnevni brezplačni preizkus

Priljubljena pretočna platforma Netflix je že od začetka svoje stranke privabljala na dokaj preprost način: najprej jim je drogo ponudila brezplačno, za...

Fortnite prejel ogromno posodobitev, ki je zmanjšala velikost igre za 60 GB

Ob novih večigralskih uspešnicah kot sta Fall Guys in Among Us smo že kar malce pozabili na Fortnite. A bodite brez skrbi,...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!