4. sezona bo v Apex Legends dodala novega šampiona

Forge je ime novega junaka, ki ga bodo igralci priljubljene battle royale streljačine Apex Legends kmalu spoznali v prihajajoči 4. sezoni. Ta se uradno imenuje Assimilation in Forge je morda njena največja novost.

Gre za ogromnega tipa, ki rad stvari opravi s svojimi ogromni pestmi. Ena od rok je mehanska, tako da lahko vsekakor pričakujemo, da bo preko nje moč izkoriščati posebne sposobnosti kot je denimo močan animejevski udarec ob tla, ki bo nasprotnike nato z valom kinetične energije pometal na vse strani.

To je seveda samo ugibanje iz naše strani, saj razvijalec Respawn ni šel v prevelike podrobnosti pri svojem zadnjem posnetku. Smo pa izvedeli nekaj novih stvari glede četrte sezone.

Nova Battle Pass prepustnica bo prinesla 100 legendarnih preoblek, Apex Packe, nalagalne zaslone ter skupke muzičnih komadov.

Razvijalec je povedal tudi nekaj podrobnosti glede 3. sezone Ranked igralnega sistema. Pred restiranjem bomo po novem igrali 6 tednov “Ranked” načina, dodali pa bodo tudi Master Tier, kjer bodo Apex Predatorji postali tistih 500 najboljših igralcev na platformo.

Nova sezona štarta 4. februarja, vsak igralec pa bo na tisti dan prejel posebno darilo, ki bo proslavilo prvo leto obstoja te igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime