Nioh 2 dobil nov napovednik, z res slabim angleškim zvočnim podajanjem

Če bi dobro pogledali igralni posnetek igre Nioh, bi jo tisti bolj nepozorni zlahka označili za samo še en Dark Souls klon kot je bil to denimo Lord of the Fallen. A špil je bil veliko več kot to. Kot prvo, je bila tematika povsem drugačna, saj smo svoje avanture zganjali po predelih fevdalne Japonske, katera je bila v igri obarvana s fantazijskimi elementi.

Poleg tega pa smo imeli tu zgodbo. Tisto pravo, z vmesnimi sekvencami, kjer so se karakterji pogovarjali ter našemu junaku dajali stranske naloge.

Zadeva je pridobila zvesto občinstvo in se prodala v dovolj veliki količini, da je založnik Koei Tecmo razvijalcu Team Ninja ukazal klepanje nadaljevanja in to je sedaj tik pred vrati.

Štorijalno se bo zgodba odvila pred dogodki enke, igrali pa bomo vlogo skrivnostnega križanca med človekom nadnaravnim Yokai bojevnikom. Čaka nas temačen svet Dark Realma, kjer se za vsakim ovinkom skrivajo smrtonosni demoni, katerim jim je vaša topla kri še posebej okusna.

Založnik je včeraj izdal tudi novi napovednik, ki prikaže bolj malo igranja in veliko vmesnih sekvenc. Ne moremo mimo zvočnega podajanja, ki je tokrat izvršen v angleščini in zadeva preprosto ne paše v to igro. Zvočni govorci niso ravno prepričljivi, glede na obrazne mimike pa je jasno, da gledamo sinhronizacijo. Upamo, da bo obstajala možnost preklopa na japonske govorce.

Nioh 2 izide 13. marca, zaenkrat pa je to ekskluziva za PlayStation 4.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime