Novi Dishonored bo prišel v obliki namizne igre

Dishonored igre pri meni veljajo za nekaj posebnega. Žal bomo po dveh že izdanih delih morali kar nekaj časa čakati na naslednika. Razvijalec Arkane Studios je namreč dal serijo na hladno, saj se očitno drugi del ni prodal v dovolj veliki količini, ki bi pri založniku Bethesdi upravičil nadaljevanje.

Se bomo pa na temačne ulice mesta Dunwall kmalu lahko podali v novi namizni igri, ki se imenuje preprosto Dishonored.

Na njej dela Modiphius Entertainment, ki je znan po svoji namizni igri Star Trek Adventures. Pri Dishonored so spočeli kampanjo, katera bo razdeljena v štiri poglavja, ta pa bomo raziskovali preko metanja 2d20 kock, ki dajejo več poudarka na akcijo.

Za razliko od iger bomo tu lahko ustvarili povsem svoj karakter, tako da ne bomo obsojeni samo na igranje morilca, ampak se bomo lahko podali tudi v druge igralne razrede kot je denimo raziskovalec.

Modiphius je pri ustvarjanju sodeloval z Arkane razvijalcem, kar bo zagotovo pridodalo noto tistega morečega občutka, kateri je preveval igre. Upamo tudi, da bo cena kitovega olja ohranila svojo ceno.

Dishonored bo na naše mize prispel letos poleti, kupci pa boste dobili tudi 300 strani dolgo knjigo, katera bo bolje razložila svet, v katerega nameravate pravkar vstopiti.

Informacij glede prednaročil in cene zaenkrat ni, je pa možna naročitev na njihove novice preko sledeče povezave.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Na splet ušel nov Assassin’s Creed Valhalla posnetek, ki prikaže šefovsko bitko

Nekaj dni nazaj smo poročali o prvem pravem igralnem posnetku za prihajajoči Assassin's Creed Valhalla. Nek pogumnež je na splet brez dovoljenja...

Ubisoft za en teden podarja dostop do vseh svojih iger

Francoski založnik Ubisoft nam bo čez nekaj dni pokazal, na čem vse je delal zadnje leto in glede na to, da je...

Prvi Ultra skupek zmajevskih skinov v igri Valorant vas bo stal okoli 100 €

Valorant je zabavna večigralska igra, a razvijalec Riot je ni izdal samo zaradi tega, ker se je počutil darežljivega, ampak zato, da...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!