Ciri prispela v Resident Evil 2 kot igralni karakter

Igralci igre The Witcher 3 se zavedate, da lahko Ciri poleg superiornega šviganja z mečem tudi uporabi posebno sposobnost teleportiranja in vstopanja v druge dimenzije. Eden takšnih portalov jo je preselil v zombijevsko infestirani Raccoon City igre Resident Evil 2.

No, vsaj tako pravi tale modifikacija, ki seveda ni uradna, a to ne pomeni, da si ne smemo zamisliti malce ozadne zgodbe in preko te logike vpeljati Ciri v svet Resident Evila 2.

Za to izkušnjo je poskrbel modder Wiwilz in delo še ni povsem dokončano. Čeprav model Ciri izgleda impresivno, je opaznih kar nekaj pomanjkljivosti. Protagonistka lahko sicer zamahuje s svojim mečem, a animacija ni izpeljana do konca, zato njen meč še vedno ostane na njenemu hrbtu. Dvomimo, da bo to Wiwilz lahko popravil, saj RE2 ne vsebuje nekih naprednih orodij za delanje modifikacij.

Bo pa ta vseeno prejela še nekaj izboljšav, še posebej na področju obraznih mimik.

Če se vam je zahotelo nekaj Witcherjevskega klanja nemrtvih, potem si lahko zabavno modifikacijo prenesete iz sledeče povezave.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!