BBC poslal novinarja v virtualni svet Watch Dogs: Legion, kjer je z Ubisoftom spočel intervju

Ubisoft je zadnje čase čuden. Po temu, ko je Ghost Recon Breakpoint na blagajnah tako pogrnil, da je bil založnik prisiljen zamakniti izide prav vseh svojih naslovov, so zadnje čase nenormalno tiho.

Potem pa ven udarijo s takšno nenavadno potezo. V svoje pisarne v Torontu so povabili BBC-jevega novinarja Marka Cieslaka, tega pa so nato, skupaj s kreativnim režiserjem Clintom Hockingom, digitalno skenirali in prenesli v igro Watch Dogs Legion.

Nato sta možaka sredi virtualnega trga Piccadilly Circus spočela intervju. Legion se bo dogajal v Londonu in novinarja je zanimalo, če se morda ustvarjalec kaj boji odziva na Brexit temo, ki bo prevevala celotno igralno izkušnjo in tudi zgodbo.

Clint je imel na to zanimiv odgovor. Povedal je, da se ima za ustvarjalca kulture in da je njihova odgovornost, da si ogledajo dogajanje na svetu in podajo svoj komentar. Povedal je še, da se Legion ne bo ustrašil tudi drugih vročih tem, kot so recimo droni in avtonomna vozila.

Intervju je malce bizaren in morda nas je Ubisoft želel samo navdušiti s pristno obrazno animacijo in grafično podobo. Čeprav sta ti dve na nivoju, nista nič šokantnega in kakšen Uncharted 4 je na temu področju precej bolj impresiven.

Žal zaenkrat še vedno ne vemo, kdaj nas bo Watch Dogs Legion pozdravil na igralnih policah, zagotovo pa se bo to zgodilo še letos.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime