Igra NBA 2K20 ter njeni igralci izrazili spoštovanje do žalostno preminulega Kobe Bryanta

Danes je v šoli ali pa službi pomembna samo ena tema: včerajšnja helikopterska nesreča NBA legende Kobe Bryanta, v kateri ni umrl samo on, ampak še 8 sopotnikov, med njimi tudi njegova 13-letna hčerka Gianna Maria-Onore Bryant.

Žalostna novica je včeraj ponoči odjeknila skozi celotni svet in posledice ne čuti samo liga NBA, ampak celotni svet. Za črno mambo so vedeli praktično vsi in če ste kdaj zmečkali košček papirja in ga od daleč vrgli v koš za smeti, ste se zagotovo zraven zadrli “Kobeeee”. Če ne naglas, vsaj v mislih.

Včeraj se je legendarnemu igralcu poklonila celotna liga NBA. Igralci so svojo žalost sporočali preko Twitterja, vsaka tekma pa se je začela tako, da je ekipa držala žogo 24 sekund oz. 8 sekund, v čast Kobejevim številkam, ki jih je skozi kariero nosil na majicah. Morda najbolj žalostno je bil trenutek na tekmi med Raptorsi in Spursi, ko je v tistemu prvemu pravemu napadu žoga obtičala na košu, direktno pod številko 24.

Ball gets stuck on top of the backboard directly after two NBA teams pay tribute to Kobe Bryant by deliberately committing two 24 second shot clock violations. The ball comes to rest directly beneath a clock showing Kobe’s number: 24. Unbelievable. from r/Damnthatsinteresting

Bryanta smo videli tudi v igričarskemu svetu. Serija iger NBA 2K je igralca redno postavljala v ospredje svojih naslovov. V NBA 2K10 je bil na naslovnici, po igralčevi upokojitvi leta 2016 pa so ga zopet postavili na naslovnico NBA 2K17 Legend Edition. V tej verziji igre je Kobe igral tudi kratko vlogo pri uvodni sekvenci MyCareer igralnega načina.

Razvijalec 2k se je košarkašu poklonil tudi v letošnji igri NBA 2K20. Igralci boste ob zagonu opazili njegovo osmrtnico, ista slika pa je sedaj izrisana na vseh plakatih v spletni soseski The Neighborhood.

Tudi igralci so si v igri nadeli rumene majice njegovega košarkaškega kluba LA Lakers in se skozi igrišča sprehodili masovno in umirjeno.

Kobe Bryant je bil star komaj 41 let, za sabo pa je pustil ženo Vanesso ter 3 hčerke.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime