Kvartopirska igra Duelyst bo ugasnila strežnike

Še ena igra, ki je v današnjemu zelo konkurenčnemu trgu videoiger ni uspelo se obdržati pri življenju, je kvartopirski naslov Duelyst.

Ta je pri kritikih prejel dobro besedo, saj je šlo za zanimiv koncept kart in taktičnega boja. igralci so lahko na igralno polje postavili različne karte, iz teh pa so se nato izrodile pošasti, ki so se v poteznemu boju med sabo ravsale.

Kljub temu, da Duelyst na Metacriticu drži oceno 82, to ni bilo dovolj, da bi v igri obstala dovolj velika baza igralcev. Glede na podatke v Steam Charts, je špil postopoma izgubljal igralce in ta mesec je igro povprečno igralo samo okoli 100 igralcev. Kar je za striktno večigralski naslov precej porazno.

Razvijalec Counterplay Games se je tako odpravil na Steam in objavil žalostno pismo Farewell Duelyst. Če ste pred kratkim kupili diamante, ki so valuta te igre, potem ste upravičeni do vračila denarja, razvojna ekipa pa bo do zaprtja strežnikov močno znižala cene vseh diamantov.

Duelyst bo še zadnjič vdihnil 27. februarja, nato pa se bo za vedno poslovil od Steam strežnikov.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!