Profesionalni Fortnite igralec odplačal mamine študentske dolgove

Aydan Conrad je star komaj 20 let, a gre za eno najbolj pomembnih imen na Twitch platformi. Fant si je nabral že več kot 1.4 milijonov sledilcev, kar mu je prineslo tudi lep izkupiček denarja.

Spletna stran The Loadout ugiba, da je Aydan v svoji Fortnite karieri samo od nagrad v svoj žep pobasal okoli 160.000 dolarjev, k temu pa prištejte še mesečne donacije njegovih sledilcev. Skratka, tip ima dovolj denarja že zdaj, da bi verjetno lahko počasi razmišljal o upokojitvi.

Aydan pa se je odločil svoje zlatnike vložiti nekam drugam. Odločil se je odplačati študentske dolgove svoje mame, ki se trenutno trudi pridobiti diplomo. Za razliko od nas je pri Američanih faks tako drag, da so študentski dolgovi, ki jih nato odplačuješ leta, že nekaj povsem običajnega.

Popularni Fortnite streamer se je odločil z novico mamo presenetiti kar sredi prenosa v živo in ta mu najprej ni hotela verjeti.

Ko se enkrat zave, da Aydan govori resnico, plane v solze in se mu začne zahvaljevati. Suhih oči ni ostal tudi njen sin, ki pa ji je še povedal, naj se ne zahvaljuje njemu, ampak njegovim gledalcem in donatorjem, saj so oni omogočili to njegovo gesto.

Mama očitno ve, kako dela Twitch, saj se zahvali vsem sledilcem in jim zaukaže, naj vsi vtipkajo !sub in !prime.

Vse skupaj je en tak lep opomnik, da lahko denar od Twitch donacij lahko tudi spremeni življenja, če denarce prejme prava oseba, ki ne bo vsega vložila samo v nabavo novega Lamborghinija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime