Profesionalni Fortnite igralec odplačal mamine študentske dolgove

Aydan Conrad je star komaj 20 let, a gre za eno najbolj pomembnih imen na Twitch platformi. Fant si je nabral že več kot 1.4 milijonov sledilcev, kar mu je prineslo tudi lep izkupiček denarja.

Spletna stran The Loadout ugiba, da je Aydan v svoji Fortnite karieri samo od nagrad v svoj žep pobasal okoli 160.000 dolarjev, k temu pa prištejte še mesečne donacije njegovih sledilcev. Skratka, tip ima dovolj denarja že zdaj, da bi verjetno lahko počasi razmišljal o upokojitvi.

Aydan pa se je odločil svoje zlatnike vložiti nekam drugam. Odločil se je odplačati študentske dolgove svoje mame, ki se trenutno trudi pridobiti diplomo. Za razliko od nas je pri Američanih faks tako drag, da so študentski dolgovi, ki jih nato odplačuješ leta, že nekaj povsem običajnega.

Popularni Fortnite streamer se je odločil z novico mamo presenetiti kar sredi prenosa v živo in ta mu najprej ni hotela verjeti.

Ko se enkrat zave, da Aydan govori resnico, plane v solze in se mu začne zahvaljevati. Suhih oči ni ostal tudi njen sin, ki pa ji je še povedal, naj se ne zahvaljuje njemu, ampak njegovim gledalcem in donatorjem, saj so oni omogočili to njegovo gesto.

Mama očitno ve, kako dela Twitch, saj se zahvali vsem sledilcem in jim zaukaže, naj vsi vtipkajo !sub in !prime.

Vse skupaj je en tak lep opomnik, da lahko denar od Twitch donacij lahko tudi spremeni življenja, če denarce prejme prava oseba, ki ne bo vsega vložila samo v nabavo novega Lamborghinija.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

AMZS v igro Assetto Corsa prenesel progo na Vranskem in pripravlja karting turnir z lepimi nagradami

Zagotovo ste se vsaj enkrat do sedaj usedli že v kart dirkalnik in ste se zapodili po nekem dirkališču. Osebno lahko pričam,...

Cyberpunk 2077 napovednik prikaže različne tolpe mesta Night City

Nekaj dni nazaj se je odvila nova digitalna konferenca Night City Wire in kot po navadi smo dobili nove igralne napovednike, ki...

Je piratstva pri PC igrah res konec?

Bitka med pirati in raznimi načini zaščite iger traja že zelo dolgo, dolgo časa. Piratstvo na PC-ju je šlo skozi svoje vzpone...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!