Fortnite bo dobil nov sistem fizičnih učinkov, prikazana tudi nova mapa druge sezone

Razvijalec Epic Games ima za drugo sezono drugega poglavja igre Fortnite precej velike načrte. Na svoji spletni strani so oznanili datum nove sezone, hkrati pa so nekaj več povedali glede novosti, ki jih lahko pričakujemo zelo kmalu.

Nova sezona je doživela rahel zamik, saj razvijalec trenutno vse napore vlaga v posodobitev 11.50, ta pa bo prinesla povsem nov sistem fizičnih učinkov. Ta se imenuje Chaos in smo ga prvič v akciji videli na sejmu GDC 2019 in treba je reči, da je zadeva presneto navdušila.

Gre za izjemno natančno simulacijo fizičnih učinkov, ki jih lahko ustvarjalci lahko prilagodijo tudi na ogromne objekte kot so denimo stavbe. Realistično odpadanje fasade je samo del tega, kar ponuja Chaos sistem in res bo zanimivo videti, kaj vse bo Epic s to novo pridobitvijo poustvaril v Fortnitu.

Popravek 11.50 in nov sistem fizike naj bi prišla enkrat v začetku februarja.

Pojavile so se tudi prve govorice glede nove sezone in te je na Twitterju razkril ShiinaBR, ki je precej dober vir za Fortnite čenče. Vidimo lahko prve slike uvodne sekvence nove sezone, kjer bodo očitno neko vlogo igrale preobleke iz zadnjega battle passa, moč pa je videti tudi preoblikovano mapo. Ta ne bo povsem nova, a glede na videno, se bodo zgodile spremembe na območjih Steamy Stacks, Slurpy Swamp in Misty Meadows.

Nič od tega ni uradnega in tudi ShiinaBR priznava, da so po njegovemu mnenju slike lažne, a tega zaenkrat ne more potrditi, saj je njegov vir 4Chan.

Več bo znanega 20. februarja, ko se uradno začne druga sezona.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime