Napovedan Torchlight 3

No, v bistvu je bila ta igra napovedana že prej. Razvijalec Echtra Games je leta 2018 napovedal Torchlight Frontier, ta pa naj bi bil precej drugačen od predhodnikov. Šlo naj bi za brezplačni naslov, ki bi ponujal deljen večigralski svet, katerega bi si delili vsi igralci.

Pri oboževalcih te serije je to takoj pomenilo razlog za paniko, saj se je zdelo, da razvijalec dela na tipičnemu F2P naslovu, ki bo prepojen z mikrotransakcijami. Takšnih iger je cel kup na mobilnih napravah in naklonjenost do ustvarjalca je hitro padla.

Slednji se je zato odločil špil povsem spremeniti. Zapustili so F2P model in se raje odločili izdelati bolj tradicionalni RPG, ki bolj spominja na predhodnika.

Direktor ekipe Max Schaefer je povedal,d a so med razvojem odkrili, da v bistvu izdelujejo pravega naslednika prvih dveh naslovov in da to tudi prvi alfa testerji zahtevajo. Zato so igro preimenovali v Torchlight 3 in začeli ustvarjati bolj linearno izkušnjo, z značilnimi značkami prejšnjih delov.

Vračajo se naši živalski spremljevalci kot so denimo pes, sova, družbo pa nam bo delala celo alpaka. Skupaj z njimi bomo raziskovali nevaren svet in nase navešali bogato opremo, ki nam bo izboljšala statistike. Dobri stari Torchlight torej.

Izbirali bomo lahko tudi med štirimi igralnimi razredi. The Forged bo močan robot, ki se bo zanašal na segrevanje močnih orožij, preko katerih bo nato delal celo zmešnjavo na bojišču. The Dusk Mage bo čarodejka z nadzorom nad temno in svetlo energijo. The Railmaster pa bo tank, ki bo v bitko prisopihal kot vlak, vihtel pa bo ogromno kladivo. Četri igrlni razred pa zaenrkat ostaja skrivnost.

Torchlight 3 bo ponujal tudi grajenje osebne trdnjave, izboljševati pa bo moč tudi svojo osebno opremo, špil pa bomo alhko igrali večigralsko ali pa pvosem samotarsko.

Torchlight 3 še nima točnega datuma izida, vemo samo, da ga lahko to poletje pričakujemo na Steamu.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

AMZS v igro Assetto Corsa prenesel progo na Vranskem in pripravlja karting turnir z lepimi nagradami

Zagotovo ste se vsaj enkrat do sedaj usedli že v kart dirkalnik in ste se zapodili po nekem dirkališču. Osebno lahko pričam,...

Cyberpunk 2077 napovednik prikaže različne tolpe mesta Night City

Nekaj dni nazaj se je odvila nova digitalna konferenca Night City Wire in kot po navadi smo dobili nove igralne napovednike, ki...

Je piratstva pri PC igrah res konec?

Bitka med pirati in raznimi načini zaščite iger traja že zelo dolgo, dolgo časa. Piratstvo na PC-ju je šlo skozi svoje vzpone...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!