Napovedan Torchlight 3

No, v bistvu je bila ta igra napovedana že prej. Razvijalec Echtra Games je leta 2018 napovedal Torchlight Frontier, ta pa naj bi bil precej drugačen od predhodnikov. Šlo naj bi za brezplačni naslov, ki bi ponujal deljen večigralski svet, katerega bi si delili vsi igralci.

Pri oboževalcih te serije je to takoj pomenilo razlog za paniko, saj se je zdelo, da razvijalec dela na tipičnemu F2P naslovu, ki bo prepojen z mikrotransakcijami. Takšnih iger je cel kup na mobilnih napravah in naklonjenost do ustvarjalca je hitro padla.

Slednji se je zato odločil špil povsem spremeniti. Zapustili so F2P model in se raje odločili izdelati bolj tradicionalni RPG, ki bolj spominja na predhodnika.

Direktor ekipe Max Schaefer je povedal,d a so med razvojem odkrili, da v bistvu izdelujejo pravega naslednika prvih dveh naslovov in da to tudi prvi alfa testerji zahtevajo. Zato so igro preimenovali v Torchlight 3 in začeli ustvarjati bolj linearno izkušnjo, z značilnimi značkami prejšnjih delov.

Vračajo se naši živalski spremljevalci kot so denimo pes, sova, družbo pa nam bo delala celo alpaka. Skupaj z njimi bomo raziskovali nevaren svet in nase navešali bogato opremo, ki nam bo izboljšala statistike. Dobri stari Torchlight torej.

Izbirali bomo lahko tudi med štirimi igralnimi razredi. The Forged bo močan robot, ki se bo zanašal na segrevanje močnih orožij, preko katerih bo nato delal celo zmešnjavo na bojišču. The Dusk Mage bo čarodejka z nadzorom nad temno in svetlo energijo. The Railmaster pa bo tank, ki bo v bitko prisopihal kot vlak, vihtel pa bo ogromno kladivo. Četri igrlni razred pa zaenrkat ostaja skrivnost.

Torchlight 3 bo ponujal tudi grajenje osebne trdnjave, izboljševati pa bo moč tudi svojo osebno opremo, špil pa bomo alhko igrali večigralsko ali pa pvosem samotarsko.

Torchlight 3 še nima točnega datuma izida, vemo samo, da ga lahko to poletje pričakujemo na Steamu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime