Persona 5 Royal dobila nov napovednik

Persona 5 je naravnost titanski naslov, ki vam bo za eno preigravanje vzel vsaj 100 ur, ampak raje ciljajte na številko 150. Kljub temu, da vam bo samo uvodna sekvenca vzela cel kupček ur in med njo v bistvu ne delate ničesar drugega kot pa klikate po dialogih in spremljate vmesne sekvence, je špil postal nenormalno popularen.

Dobra prodaja gre na račun dejstva, da je to preprosto takšne sort jRPG, ki ga bodo čislali tudi tisti, ki japonskih RPG izkušenj ne marate. To lahko potrdim iz prve roke in čeprav igre nisem preigral še niti do polovice, se ne sekiram pretirano, ampak sem raje potrpežljiv.

Razvijalec Atlus namreč dela na dodelani različici igre Persona 5 Royal. Ta bo osnovni izkušnji dodala cel kupček vsebine. Čaka nas nova palača, sovražniki, vmesne sekvence in povsem novi spremljevalci. To pomeni, da se zna čas za preigravanje razširiti na 200 ur, tako da boste eni lahko igro igrali skozi celo leto 2020.

Persona 5 Royal je pri Japoncih že izšla, sedaj pa se počasi približuje tudi evropski izid. Razvijalec je zato prikazal nov napovednik, ki prikaže malce igranja in se osredotoči predvsem na organizacijo roparjev The Phantom Thieves.

V napovedniku lahko vidimo Jokerja, Morgano, Ann, Makoto, Ryujija, Yusuke, Haruja, Futabu in novinca Kasumi. Ta se bo sicer naši druščini pridružil, a se ne strinja z našimi metodami, kar zna vpeljati zanimiv element v štorijo.

Persona 5 Royal bo izšla 31. marca, tako kot original pa bo to ekskluziva za PlayStation 4.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime