Tfue na prenosu v živo prikazal svojo 3.500 $ vredno tipkovnico

Ste se kdaj vprašali, s kakšno periferijo se zabavajo popularni streamerji ali pa profesionalni igralci? Naivno bi bilo misliti, da takšni igralci posedujejo opremo, ki jo držimo navadni smrtniki, saj so njihovi bančni računi skoraj neomejeni, velikokrat pa v zameno za promocijo dobijo opremo brezplačno.

Popularnemu Fortnite streamerju Turner Tenneyu, ki je skupnosti bolje znan pod svojim vzdevkom Tfue se za denar in opremo ni potrebno pretirano sekirati. Njegova Twitch kariera je v polnemu razcvetu, ocenjen pa je na okoli 6 milijonov dolarjev.

Zakaj si potem ne bi za preigravanje izdelal prav svoje tipkovnice? Ravno zato se je poslužil spletne strani Taeha Types, katera se ukvarja s proizvodnjo luksuznih mehaničnih tipkovnic, katere nato izdelajo po naročilu.

Tfue je za svojo odštel 3.500 $, proizvajalec pa pravi, da je cena narasla do te mere zato, ker je Tfue za sestavo zahteval prav posebne dele. Poleg tega je želel tipkovnico zaviti v prepoznavne Fortnite barve in gor vgravirati svoje ime.

22-letni igralec je svojo tipkovnico premierno pokazal na svojemu prenosu v živo. Treba je reči, da je zadeva hudo privlačna. Ne vemo, če je res vredna 3.500 dolarjev, a ne moremo spregledati unikatne estetske podobe. Proizvajalec je definitivno zadel prave barve, tako da že na prvi pogled lahko rečeš, da je tole Fortnite tipkovnica. Na spodnji strani se nahaja ogledalo, za katerega se je Tfue pohecal, da mu bo prav prišlo pri britju.

Zanimivo je, da se je odločil za “tenkeyless” tipkovnico, katera ne vsebuje numeričnih tipk. Očitno ima za svoje igralne navade raje povsem čisto tipkovnico, to pa je nato izkoristil tudi v akciji načina “build battle”, kjer si je s svojim novim zakladom prislužil tudi prvi uboj.

Ostali smrtniki si raje privoščite nekaj sebi primernega, kot je denimo UVI Pride Mini tipkovnica. Ta je na voljo v standardni in “tenkeyless” varianti, vsebuje optično+mehanska stikala in stala vas bo veliko manj. Tisto ogledalo si lahko na dno prilimate sami ter si tako prihranite 3 jurje, ki jih nato lahko vložite v kaj bolj pametnega kot so denimo V-Bucksi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime