Dead Cells bo februarja dobil svoj prvi DLC The Bad Seed

Upamo, da ste do sedaj dodobra preigrali Dead Cells, saj boste kmalu dobili povsem novo izkušnja. Ta platformščina je izšla leta 2017, najprej v načinu Zgodnjega dostopa. Od polnega izida dalje je razvijalec redno dostavljal novo vsebino, sedaj pa je prišel čas tudi za prvi plačljivi DLC.

Ta se bo imenoval The Bad Seed in bo dodal ogromno nove vsebine. Najbolj izstopata dva nova biodoma, ki bosta dodana v zgodnje faze igre, razvijalec pa s tem želi razgibati vnovično igranje kampanje. Novi okolici se imenujeta Arboretum in Swamp ter bosta na začetku igralcem ponudili alternativno pot skozi igro. Čaka nas tudi novi šef, ta pa je še zavit v tančico skrivnosti in prav je tako. Navsezadnje hočemo pri igranju ostati vsaj malce radovedni.

The Bad Seed ima že svojo Steam stran, zaenkrat pa še ni znana cena. Vemo samo, da se lahko dodatka veselimo že 12. februarja, razvijalec pa je spočel tudi prvi napovednik, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!