Grozni gosak iz Untitled Goose Game vam lahko sedaj brezplačno nagaja na namizju

Podelitve nagrad za najboljše igre leta 2019 so že zdavnaj za nami, a med prejemniki nagrad sumljivo manjka en naslov, za katerega je slišal praktično vsak.

Govorimo seveda o igri Untitled Goose Game, kjer nadzorujemo nadležnega gosaka, čigar edini cilj je povzročanje kaosa. Pernati zlobnež se najraje loti kraje predmetov, te pa nato odvleče v bližnje jezero. S svojimi potezami kravžlja živce vsakemu, ki se mu postavi na pot in špil je zaradi svoje unikatne igralne mehanike zaslovel in postal priljubljeni “meme” igričarske množice.

Tipček z imenom Samperson rad dela na VR projektih, v prostemu času pa je ustvaril majhen program, imenovan Desktop Goose. Ta se očitno in nesramežljivo močno zgleduje po svojemu večjemu bratcu Untitled Goose Game, mali program pa je preprosta aplikacija, ki vam na vaše namizje izriše majhnega belega gosaka.

Ta nato skoraj takoj začne povzročati razdejanje. Z glasnimi zvoki se sprehaja skozi vaš ekran in tako pušča umazane sledi. Ko mu je dolgčas, na vaše namizje privleče novo okno Beležnice, to pa lahko stori celo med igranjem igre. Ko postane posebej poreden, vam ukrade kurzor in z njim poskuša zbežati stran.

Desktop Goose je na voljo brezplačno na sledeči povezavi, vse kar morate storiti je da prenesete stisnjeno datoteko, jo nekam razširite in zaženete GooseDesktop.exe. Gosak bo takoj začel povzročati probleme, moram pa priznati, da sam nisem našel rešitve, da ga ugasnem. Tako sem se pernate nadloge znebil na preizkušen način ctrl+shift+esc, kjer sem nato ročno ugasnil proces.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!