Grozni gosak iz Untitled Goose Game vam lahko sedaj brezplačno nagaja na namizju

Podelitve nagrad za najboljše igre leta 2019 so že zdavnaj za nami, a med prejemniki nagrad sumljivo manjka en naslov, za katerega je slišal praktično vsak.

Govorimo seveda o igri Untitled Goose Game, kjer nadzorujemo nadležnega gosaka, čigar edini cilj je povzročanje kaosa. Pernati zlobnež se najraje loti kraje predmetov, te pa nato odvleče v bližnje jezero. S svojimi potezami kravžlja živce vsakemu, ki se mu postavi na pot in špil je zaradi svoje unikatne igralne mehanike zaslovel in postal priljubljeni “meme” igričarske množice.

Tipček z imenom Samperson rad dela na VR projektih, v prostemu času pa je ustvaril majhen program, imenovan Desktop Goose. Ta se očitno in nesramežljivo močno zgleduje po svojemu večjemu bratcu Untitled Goose Game, mali program pa je preprosta aplikacija, ki vam na vaše namizje izriše majhnega belega gosaka.

Ta nato skoraj takoj začne povzročati razdejanje. Z glasnimi zvoki se sprehaja skozi vaš ekran in tako pušča umazane sledi. Ko mu je dolgčas, na vaše namizje privleče novo okno Beležnice, to pa lahko stori celo med igranjem igre. Ko postane posebej poreden, vam ukrade kurzor in z njim poskuša zbežati stran.

Desktop Goose je na voljo brezplačno na sledeči povezavi, vse kar morate storiti je da prenesete stisnjeno datoteko, jo nekam razširite in zaženete GooseDesktop.exe. Gosak bo takoj začel povzročati probleme, moram pa priznati, da sam nisem našel rešitve, da ga ugasnem. Tako sem se pernate nadloge znebil na preizkušen način ctrl+shift+esc, kjer sem nato ročno ugasnil proces.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime