Rockstar podarja vsem GTA Online in Red Dead Online igralcem bogate denarne nagrade

Mislimo, da bo GTA 6 izšel enkrat leta 2030. Peti del s svojo Online različico namreč služi tako velike denarce, ki razvijalcu Rockstar mesečno polnijo bančni račun, brez da bi se ustvarjalec moral kaj preveč pretegniti za svoje zlatnike.

Zadnja posodobitev za GTA Online, Diamond Casino Heist, je bila očitno tudi hudo uspešna in Rockstar se je odločil igralcem vrniti nekaj njihovega denarja, ki so ga skozi leta zapravili na mikrotransakcijah.

In njihova radodarnost ni za odmet, saj takšne količine valute do sedaj še niso podelili. Od danes pa do 5. februarja boste vsi igralci, ki se prijavite v igro, v roke prejeli 1 milijon GTA$. A to še ni vse, saj če boste igro igrali med 6. in 12. februarjem, boste v blagajno prejeli še en dodaten milijonček.

Mimogrede, preden dobite denarce boste morali od vstopa v igro do prenosa denarja na vaš račun počakati do tri dni. Tako da bodite potrpežljivi.

Rockstar pravi, da bo letošnje leto za GTA Online še hudo zanimivo. Čakajo nas novi dogodki in presenečenja ter povsem novi tipi vozil.

Radodarnost se je razširila tudi na kavbojski Red Dead Online. Tudi tam vas čakajo različna darila in brezplačni priboljški in če se v igro prijavite do 3. februarja, boste v roke prejeli Gunslinger paket, kateri vsebuje orožja in strelivo ter Bounty Hunter paket, kateri vam bo prinesel brezplačno licenco za lov.

Mimogrede, obe igri sta trenutno znižani na Steamu. GTA V je trenutno posekan za 50% na 12,49 €, Red Dead Redemption 2 pa za 20% na 47,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime