Zadnji DLC igre Metro Exodus nas bo popeljal v Vladivostok

Zadnji DLC, ki ga bomo prejeli za igro Metro Exodus nas bo popeljal v radioaktivno mesto Vladivostok.

Igrali bomo bivšega marinca imenovanega Sam Branskill. Razvijalci nam obljubljajo še eno odlično zgodbo v kateri bodo testirane vse naše spretnosti. Poleg te pravijo, da bo šlo za peskovniški preživetveni DLC, ki se bo začel v Vladivostoku in naša glavna naloga bo najti pot do ZDA, katere so dom Sama. Vladivostok naj bi v preteklosti zadela ogromna poplava, tako da nas zagotovo čaka kakšen vodni segment, kjer mora biti obvezno vključena neka lovkasto mutirana beštija.

Zanimivo bo videti Ameriko, saj je do sedaj v seriji še nismo videli in presneto smo firbčni, kakšna izgleda okolica pri njih. Pred preigravanjem DLC-ja je skoraj obvezno, da najprej dokončate glavno štorijo in morda oko vržete še na prejšnji izdani DLC The Two Colonels, kateri spremlja zgodbo polkovnika Millerja.

DLC Metro Exodus: Sam Story bi izšel 11. februarja 2020 za PC, XB1, Google Stadia in PS4. Cena še ni znana, a sezonska prepustnica stane 25 €, v to ceno pa sta vključena oba dodatka.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime