Apex Legends – napovednik za 4. sezono se osredotoči na zgodbo

Battle royale streljačine se ne osredotočajo preveč na zgodbo, saj je njihov koncept večigralskega klanja precej preprost. Spustite se na mapo in ostanite zadnji preživeli med vsemi tekmeci. To je v bistvu to, hvala za igranje in prosim, kupite kakšen skin.

A razvijalci so ugotovili, da je tudi v večigralske dogodivščine pametno spraviti vsaj malce štorije, ki se osredotoči na posamezne karakterje. Razlog tega je, da špil ne postane preveč enoličen, a zadaj stoji tudi finančni vidik. Igralec se bo na kakšen karakter bolj navezal, če ta vsebuje nekaj zgodovine. In ta navezanost zna igralca pripraviti, da bo prej odštel kakšen evro za preobleko.

V to smer se je začela razvijat tudi Apex Legends, ki je včeraj dobil napovednik za svojo 4. sezono, ta se bo tokrat imenovala Assimilation. V videu lahko vidimo nov karakter, ki je znan pod imenom Revenant.

Ta uleti v sobo in začne z mesarskim klanjem, izkaže pa se, da je bil Revenant njega dni najbolj smrtonosen morilec, ki ga je kadarkoli držal Syndicate. Revenant je v bistvu robot, a njegovo programiranje je privedlo do tega, da se je začel zavedati samega sebe. Sedaj se v igro vrača Hammond Robotics, ki je tudi kreator novega lika. Revenant sedaj lahko vidi, v kaj ga je njegov bivši delodajalec spremenil in na vrsti je maščevanje.

Kako se bo zgodba zasukala bomo videli 4. februarja, ko bomo uradno vstopili v praznovanje prvega leta igre, skaldno s tem pa bo štartala tudi 4. sezona.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime