Farming Simulator 19 lahko sedaj dobite popolnoma brezplačno!

Ste vedeli, da je bil Farming Simulator 19 eden najbolj prodajanih naslovov leta 2018 na naši domači grudi? Slovenci smo veliki oboževalci virtualnega kmetovanja in zvesto kupujemo prav vsak novi izdani Farming Simulator.

Lani nismo prejeli novega dela, saj razvijalec novo verzijo na prodajne police pošlje vsaki dve leti, tako da se letos lahko že veselimo naslednika. Do takrat pa se lahko pozabavate ob brezplačnemu Farming Simulatorju 19, ki ga do 6. februarja podarja platforma Epic Games.

Vse kar morate storiti je, da sledite sledeči povezavi in igro aktivirate na vašemu računu. Špil bo po temu ostal v vaši knjižnici za vedno, tudi ko bo akcije konec. Brezplačno boste pridobili samo osnovno verzijo, za Platinum razširitev pa boste morali odšteti 20 €. A nič ne de, tudi brez dodatka vas čakajo ure zabave in tega navsezadnje lahko kasneje še vedno kupite, če si boste zaželeli dodatne vsebine.

Ponudba se bo zaključila čez en teden, takrat pa bomo dobili kar tri nove brezplačne naslove. Ticket To Ride je narejen po namizni igri, naša naloga pa bo zgraditi svojo mrežo železniških prog. Druga brezplačnica bo Carcassonne, katera je v bistvu graditeljska igra. Najbolj zanimiv naslov med njimi je zagotovo Pandemic, kjer bomo igrali ekipo, katera poskuša zajeziti smrtonosni virus, preden se ta razširi po celemu svetu. Zagotovo bo za igro zagrabil marsikdo, ki se trenutno trese pred koronavirusom.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

  1. Letos ne bo izšel novi simulator, tako pravi Giants, namesto tega bo izšlo še nekaj dlc jev. Giants bo tudi v bodoče spremenil ta interval izdaj iz dveh na več let.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime