Samsungova nova VR očala spominjajo na zadnjico

Samsung je pred kratim vložil dva nova patenta na Kitajskem, ki kažeta na dve povsem novi VR napravi. In ena od njiju je presneto zanimive oblike.

Prva naprava izgleda kot precej standardni virtualni sistem. Na sprednji strani se nahaja plastičen in prozorni del, po katerim se verjetno skrivajo senzorji. Seveda lahko na temu mestu samo ugibamo, a lepo je videti, da bo nova naprava vsebovala tiste prave slušalke, ki ne bodo samo vgrajene v naglavni trak. Drugače ta sistem precej spominja na Odyssey, več kot očitno pa en bo šlo za brezžični izdelek, saj lahko na zadnji strani vidimo kabel.

Veliko bolj zanimiv je drugi izdelek, za katerega se ne morem odločiti, na kaj točno me spominja. Je to zadnjica? Ali je morda oprsje? Gledam morebiti v oči muhe? Tudi ta skrivnostni izdelek vsebuje 4 senzorje ter tudi slušalke, žal pa tu ne moremo videti, ali je ta mušji VR žičen ali ne.

Zanimivo je, da ob napravi vsebujeta na vrhu logotip Odyssey virtualnega sistema, tako da nas morebiti čakata naslednika?

Novi VR sistem je hitro postal subjekt memov.

Vse je zaenkrat samo ugibanje in ni niti jasno, ali bo Samsung res razvil ta dva sistema, očitno pa je, da z virtualno realnostjo še niso zaključili.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime