Samsungova nova VR očala spominjajo na zadnjico

Samsung je pred kratim vložil dva nova patenta na Kitajskem, ki kažeta na dve povsem novi VR napravi. In ena od njiju je presneto zanimive oblike.

Prva naprava izgleda kot precej standardni virtualni sistem. Na sprednji strani se nahaja plastičen in prozorni del, po katerim se verjetno skrivajo senzorji. Seveda lahko na temu mestu samo ugibamo, a lepo je videti, da bo nova naprava vsebovala tiste prave slušalke, ki ne bodo samo vgrajene v naglavni trak. Drugače ta sistem precej spominja na Odyssey, več kot očitno pa en bo šlo za brezžični izdelek, saj lahko na zadnji strani vidimo kabel.

Veliko bolj zanimiv je drugi izdelek, za katerega se ne morem odločiti, na kaj točno me spominja. Je to zadnjica? Ali je morda oprsje? Gledam morebiti v oči muhe? Tudi ta skrivnostni izdelek vsebuje 4 senzorje ter tudi slušalke, žal pa tu ne moremo videti, ali je ta mušji VR žičen ali ne.

Zanimivo je, da ob napravi vsebujeta na vrhu logotip Odyssey virtualnega sistema, tako da nas morebiti čakata naslednika?

Novi VR sistem je hitro postal subjekt memov.

Vse je zaenkrat samo ugibanje in ni niti jasno, ali bo Samsung res razvil ta dva sistema, očitno pa je, da z virtualno realnostjo še niso zaključili.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!