Wasteland Remastered dobil izidni napovednik

Wasteland 1 je izšel daljnega leta 1988 in mnogo ljudi se sploh ne zaveda, da je ta post-apokaliptični izdelek v bistvu prednik Fallout naslovov. Slednji so nato postali neprimerno bolj slavni, a vseeno je Wasteland postal pomembno ime igričarske industrije in si nabral kar nekaj privržencev.

Razvijalec inXile je par let nazaj spočel drugi del, sedaj pa pridno dela na trojki. Da ne bo post-apokaliptična suša med čakanjem preveč velika, so se odločili predelati tudi prvi del in ta je tik pred izidom.

Zgodba se dogaja leta 2087, kar je nekako stoletje po temu, ko je nuklearna vojna opustošila celotni svet. Igramo vlogo Desert Rangerja, kateri predstavlja še zadnjo obliko zakona v ZDA. Zbrati boste morali posadko zvestih privržencev in se z njimi podati v boj z veliko nevarnostjo.

Wasteland Remastered bo v primerjavi z originalom vseboval močno nadgrajeno grafično podobo, igralne osnove pa se ne bodo bistveno spremenile. Boj bo ostal potezni, vendar boste veliko dejanj izvajali skozi menije, tako da se pripravite na veliko branja.

Predelava bo posedovala tudi podporo za kontrolerje, kar ni čudno, saj bo špil izšel tudi na konzoli Xbox One. Igranje bomo lahko pričeli 25. februarja, ko se bo zgodil tudi uradni izid, zanj pa bodo zahtevali 14,99 €.

Dobili smo tudi prvi uradni napovednik, žal pa ta pokaže bolj malo igranja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime