Big Lebowski dobiva nadaljevanje in tu je prvi napovednik

Najbolj znani film o kegljanju bo dobil nadaljevanje. No, to ni čisto res, saj igralec John Turturro dela na odvrtku The Jesus Rolls, ta pa bo spremljal zgodbo Jesus Quintana, katerega smo gledali v Velikem Lebowskem.

John že dolgo sanja, da bi naredil nov film v Lebowski vesolju, a je pri temu naletel na oviro. Brata Coen sta namreč imela v mislih samo en film in nikoli nista razmišljala o nadaljevanju. Johnu sta vseeno dala dovoljenje za uporabo Jesus karakterja in snemanje na novem projektu se je začelo leta 2016.

Ta sedaj, po vsemu temu času končno dobiva svojo podobo in včeraj smo dobili prvi dražilnik, ki pa publike ni navdušil. Zgleda precej poceni in to ni dobra popotnica za film, ki ga navdušenci nad Big Lebowskijem že tako niso odobravali.

Zgodba pravi, da bo Jesus stopil iz zapora in takoj nabral dva pribočnika in se skupaj z njima podal v avanturo, ki jo bo sestavljal kriminal in romanca. Zadeva zagotovo ni Oskar material, a morda se bomo vseeno vsaj malce zabavali.

Jesus Rollsu zagotovo ne moremo očitati poceni zasedbe, saj so se med kadrom znašla velika imena kot so Bobby Cannavale, Susan Sarandon, Jon Hamm, Audrey Tautou, Pete Davidson in Christopher Walken. Žal boste pogrešili dve glavni imeni izvirnika Jeff Bridgesa in John Goodman, saj Coen brata teh karakterjev očitno nista odobrila.

Film bomo lahko gledali 28. februarja 2020.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime