Warcraft 3 Reforged je sedaj najslabše ocenjena igra vseh časov

No, pa se je zgodilo. Čeprav smo že pisali o temu, kako nedavna predelava Warcraft 3 Reforged ni ravno navdušila igralcev, smo kritike podcenjevali.

Blizzardovim sledilcem je očitno dokončno prekipelo, zato so se masovno spravili na spletno stran Metacritic in tam začeli igri podeljevati ocene 0.

V času pisanja se je na strani nabralo čez 16.000 ocen in velika večina te publike je igri dodelila številko 0.

To je vse skupaj prineslo povprečno oceno 0.5/10, kar naredi iz Warcraft 3 Reforged najslabše ocenjeno igro vseh časov. Ouč.

Seveda publika pretirava. Ocene profesionalnih opisovalcev so veliko bolj prizanesljive, saj na temu mestu špil drži trenutno številko 63, kar je nekako povprečno.

Reforged vsekakor ima svoje probleme in predelava je najbolj razburila lastnike originalnih kopij, katere so bile prav tako deležne “nadgradnje”, pa čeprav ti igralci Reforged verzije sploh niso kupili. To pomeni, da originala sploh več ne morete igrati in tako ste izgubili dostop do “ranked” načina in turnirjev. Poleg tega vsa vsebina, ki jo naredite v ustvarjalniku “custom” iger, po novem sporazumu pripada Blizzardu. Spomnimo, da je ravno tu nastala prva DOTA, katera je nato izrodila MOBA žanr in razvijalec se verjetno boji, da bi ponovno iz rok spustil gos, ki vali zlata jajca.

Igralci so razburjeni in Blizzard zaenkrat nima pravega odgovora. Dejstvo je, da je špil izšel v nedokončanemu stanju, ki še ni bil pripravljen za igranje. Se spomnite časov, ko je Blizzard držal tako visoke standarde, da je špil preklical, pa čeprav je bil ta dolgo v razvoju, samo zato, ker ni bil dovolj kvaliteten? Dokaz za to je obetavna igra Starcraft: Ghost, a sedaj imamo očitno pred sabo drugega razvijalca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime