Flames of Old je čudovita grafična prenova Dark Souls 2

Grafičnih posodobitev popularnih naslovov iz strani skupnosti smo videli že ogromno. Ponavadi avtorjih teh modifikacij zgolj nadgradijo ločljivost tekstur, brez da bi se ozirali na artistični vidik in kako potem izpade prenovljena podoba v pogonu, ki ni bil zgrajen za takšne resolucije.

A Flames of Old, prihajajoča modifikacija za Dark Souls 2 je precej bolj napredna zadeva. Avtor Stayd namreč dela na boljši osvetljavi in senčilnikih, lotil pa se je celo spreminjati teren. Tole zadnje v bistvu niti nisem vedel, da je v Dark Souls sploh izvedljivo, a Staydu je uspelo in njegov napredek lahko v živo spremljate na njegovem Twitch kanalu.

Rezultat je močna vizualna nadgradnja in vidi se, da Stayd ve kaj dela. Špil na nekaterih primerjalnih slikah skoraj doseže Dark Souls 3, ki je v primerjavi s predhodnikom bil na grafični plati veliko bolj impresiven.

Avtor modifikacije želi s spremembami doseči tisto raven kvalitete, ki jo je razvijalec FromSoftware kazal v napovednikih, prav tako pa ima v načrtu izdati tudi ločeno modifikacijo, ki bi bolje razporedila nasprotnike.

A Flames of Old zaenkrat še ni na voljo za prenos, zato vam ne ostane drugega, kot pa da spremljate avtorjev Twitch kanal in oprezate za povezavami.

Watch DARK SOULS II Lighting Mod Development [ 1/14/2020 Pt.2 ] from StaydMcMuffin on www.twitch.tv

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime