Apex Legends dobil igralni napovednik za svojo 4. sezono Assimilation

Danes se bo začela nova sezona priljubljene battle royale streljačine Apex Legends in razvijalec Respawn je v zadnjemu hipu izdal še igralni napovednik.

Enega teh smo dobili že prej, a tisti se je osredotočal samo na pripovedovanje zgodbe in prikazovanje vmesnih sekvenc, tale novi pa nam prikaže nekaj dejanskega igranja.

Celotni napovednik je narejen na vižo, ki spominja na predstavitveni video neke večje korporacije. V temu primeru je to Hammond Robotics, katera ima kar nekaj neporavnanih računov z novim karakterjem Revenantom.

Vidimo nekaj namigovanja na spremembo mape, saj se v kadru pojavi ogromna naprava za nabiranje planetarnih dobrin in to zna spremeniti celotno pokrajino. Še posebej, če bo morda kaj eksplodiralo.

Seveda smo dobili vpogled tudi v novo sezonsko prepustnico, ta pa prinaša cel kupček novih preoblek, čaka pa nas tudi nova ostrostrelska puška Sentinel.

Prej omenjeni Revenant je končno viden v igralni obliki in tipček bo očitno posedoval kibernetično sposobnost, s katero bo lahko za določen čas popolnoma onesposobil nasprotnika.

Nova sezona sezona bo zaživela nocoj ob 20.00, tako da vas čaka kar nekaj večerne zabave in težkega jutranjega vstajanja zaradi premalo spanca.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Na splet ušel nov Assassin’s Creed Valhalla posnetek, ki prikaže šefovsko bitko

Nekaj dni nazaj smo poročali o prvem pravem igralnem posnetku za prihajajoči Assassin's Creed Valhalla. Nek pogumnež je na splet brez dovoljenja...

Ubisoft za en teden podarja dostop do vseh svojih iger

Francoski založnik Ubisoft nam bo čez nekaj dni pokazal, na čem vse je delal zadnje leto in glede na to, da je...

Prvi Ultra skupek zmajevskih skinov v igri Valorant vas bo stal okoli 100 €

Valorant je zabavna večigralska igra, a razvijalec Riot je ni izdal samo zaradi tega, ker se je počutil darežljivega, ampak zato, da...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!