Apex Legends dobil igralni napovednik za svojo 4. sezono Assimilation

Danes se bo začela nova sezona priljubljene battle royale streljačine Apex Legends in razvijalec Respawn je v zadnjemu hipu izdal še igralni napovednik.

Enega teh smo dobili že prej, a tisti se je osredotočal samo na pripovedovanje zgodbe in prikazovanje vmesnih sekvenc, tale novi pa nam prikaže nekaj dejanskega igranja.

Celotni napovednik je narejen na vižo, ki spominja na predstavitveni video neke večje korporacije. V temu primeru je to Hammond Robotics, katera ima kar nekaj neporavnanih računov z novim karakterjem Revenantom.

Vidimo nekaj namigovanja na spremembo mape, saj se v kadru pojavi ogromna naprava za nabiranje planetarnih dobrin in to zna spremeniti celotno pokrajino. Še posebej, če bo morda kaj eksplodiralo.

Seveda smo dobili vpogled tudi v novo sezonsko prepustnico, ta pa prinaša cel kupček novih preoblek, čaka pa nas tudi nova ostrostrelska puška Sentinel.

Prej omenjeni Revenant je končno viden v igralni obliki in tipček bo očitno posedoval kibernetično sposobnost, s katero bo lahko za določen čas popolnoma onesposobil nasprotnika.

Nova sezona sezona bo zaživela nocoj ob 20.00, tako da vas čaka kar nekaj večerne zabave in težkega jutranjega vstajanja zaradi premalo spanca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime