Nekdo je združil tekalno stezo z igro Death Standing

Death Stranding je igra, v kateri Norman Reedus (verjetno ima v igri drugo ime ampak vsi ta karakter gledamo kot Norman Reedusa) preko širnih planjav dostavlja različne pakete. To vključuje veliko, veliko sprehajanja in tekanja skozi neroden teren, kar nekaterim igralcem močno dogaja, nekateri pa si želijo od dolgčasa rezati žile.

V kateri tabor spremlja YouTuber Allen Pan ni znano, jasno pa je, da si je tip želel malce popestriti igralno izkušnjo ter zraven tudi malo razmigati utrujene kosti.

Zato je prišel na zanimivo idejo: kaj če Normana namesto preko kontrolerja, nadzoroval kar s tekalno stezo? Navsezadnje je Death Stranding sestavljen večinoma iz tekanja in človek bi lahko ta čas izkoristil za trening, namesto da samo drži gobico na kontrolerju.

Za svoj eksperiment je vzel domačo tekalno stezo in to tako predelal, da je ta začela sprejemati Dualshock 4 komande. Sprehajanje po tekalni stezi je konzoli poslalo signal za premikanje karakterja, zadeva pa je celo tako napredna, da obstaja ločeni signal za tek.

Rezultat je spodnji posnetek, v kateremu Allen teka skozi planjave in se na moč zabava. Njegov izum ni popolnoma prilagojen igri, saj je moral nekje vendarle uporabiti navaden kontroler, a vseeno je to prikazan lepe inženirske iznajdljivosti.

Death Stranding bomo lahko na PC-ju pognali enkrat poleti, tako da nas takrat zagotovo čakajo nove in še bolj raznovrstne modifikacije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime