Svetilka Morph oddaja svetlobo 60 let, stane pa vsega 650 $

Podjetje Morph je znano predvsem po svojih sesalnikih, a njihove ambicije presegajo samo golo sesanje prahu.

Dokaz tega je njihova nov izum Morph, kateri se hvali kot najbolj napredna svetilka, ki so jo kadarkoli sproducirale inženirske roke.

Morph nudi različne načine osvetljave in med njimi lahko poljubno preklapljamo. Lahko jo postavimo na mizo in tam nam služi kot delovna svetilka, ali pa jo izravnamo in tako dobimo nekakšno svetleče deblo, ki lepo pridoda ambientu sobe.

Svetilko je moč prilagajati v treh točkah in tako jo lahko usmerimo v določen del sobe ali pa jo uporabimo za osvetlitev kakšnega pomembnega izdelka, kot je denimo slika.

Zanimiv je tudi dodatek prilagajanja okoliški svetlobi. Morph spremlja okolico in prilagaja svojo svetilnost, kar je še posebej priročno ponoči, ko lahko preko tega zmanjšamo učinek “modre svetlobe”.

Zanimiv pripomoček vsebuje vgrajene LED diode, katere so opremljene s posebno Dysonovo tehnologijo toplotnih cevi. Te ohlajajo diode in jih s tem zaščitijo pred bledenjem. Ob normalni uporabi naj bi ena Morph svetilka trajala kar 60 let. Tako se lahko znebite skrbi glede menjavanja žarnic, napravo pa lahko napolnite preko priročnega USB-C polnilca.

Kaj pa cena? Hja, zadeva vsekakor ni poceni. Za namizno izvedenko boste plačali 650 $, tisti večji samostoječi model pa stane kar 850 dolarjev. Več informacij lahko najdete na njihovi uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

AMD pokazal nove grafične kartice – RX 6800 XT in RX 6900 XT naj bi premagale NVIDIA ponudbo

Podjetje AMD je včeraj končno razkrilo svojo naslednjo generacijo grafičnih kartic in pred oči javnosti so postavili trojico izdelkov: RX 6800, RX...

Cyberpunk 2077 je za PC končan, razlog za zamudo sta konzoli PlayStation 4 in Xbox One

Včeraj so internet pretresale solze igralce, saj je kot strela z jasnega udarila novica, da je težko pričakovani Cyberpunk 2077 znova doživel...

South Park ustvarjalca zagnala novo YouTube satirično serijo Sassy Justice

Ko sem dolgo nazaj spisal svoje vtise o South Park seriji, sem se med drugim pritožil, da sta njena originalna kreatorja več...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!