Svetilka Morph oddaja svetlobo 60 let, stane pa vsega 650 $

Podjetje Morph je znano predvsem po svojih sesalnikih, a njihove ambicije presegajo samo golo sesanje prahu.

Dokaz tega je njihova nov izum Morph, kateri se hvali kot najbolj napredna svetilka, ki so jo kadarkoli sproducirale inženirske roke.

Morph nudi različne načine osvetljave in med njimi lahko poljubno preklapljamo. Lahko jo postavimo na mizo in tam nam služi kot delovna svetilka, ali pa jo izravnamo in tako dobimo nekakšno svetleče deblo, ki lepo pridoda ambientu sobe.

Svetilko je moč prilagajati v treh točkah in tako jo lahko usmerimo v določen del sobe ali pa jo uporabimo za osvetlitev kakšnega pomembnega izdelka, kot je denimo slika.

Zanimiv je tudi dodatek prilagajanja okoliški svetlobi. Morph spremlja okolico in prilagaja svojo svetilnost, kar je še posebej priročno ponoči, ko lahko preko tega zmanjšamo učinek “modre svetlobe”.

Zanimiv pripomoček vsebuje vgrajene LED diode, katere so opremljene s posebno Dysonovo tehnologijo toplotnih cevi. Te ohlajajo diode in jih s tem zaščitijo pred bledenjem. Ob normalni uporabi naj bi ena Morph svetilka trajala kar 60 let. Tako se lahko znebite skrbi glede menjavanja žarnic, napravo pa lahko napolnite preko priročnega USB-C polnilca.

Kaj pa cena? Hja, zadeva vsekakor ni poceni. Za namizno izvedenko boste plačali 650 $, tisti večji samostoječi model pa stane kar 850 dolarjev. Več informacij lahko najdete na njihovi uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime