Final Fantasy 7 Remake podaljšal svojo ekskluzivnost za PS4 konzolo

Čeprav smo v zadnjih letih dobili praktično vse Final Fantasy naslove tudi za PC, je bila ta franšiza od vedno najbolj zavezana Sonyu. Eden najbolj poljubljenih delov, Final Fantasy 7, je leta 1997 najprej izšel na prvemu PlayStationu in založnik Square Enix bo svojo zvestobo držal tudi pri prihajajoči predelavi.

Prvi napovednik leta 2015 se je končal z besedami, da bo igro najprej moč igrati na PlayStation konzoli, iz česar smo predvidevali, da se bo nato igra preselila tudi na druge platforme. To se je izkazalo tudi za resnico in Sony bo do igre držal ekskluzivne pravice eno leto od izida.

Ta je bil nedolgo nazaj prestavljen za en mesec in ima sedaj novo napovedani izid za 10. april, to pa je vplivalo tudi na ekskluzivnost. Pozorne oči so na PlayStation strani opazili posodobljeno nalepko na škatli igre, ki sedaj kaže enoletni datum ekskluzivnosti, kateri se bo končal 10.4.2021.

Final Fantasy VII Remake zaenkrat izgleda odlično, zadnji napovednik je pristaše franšize še bolj navdušil in ravno na te računa Sony, saj se igri ne bodo mogli upreti in si bodo privoščili PS4 konzolo samo zaradi ene igre.

In kdo bi jim zameril, saj je ponovno doživeti igro iz svojih odraščajočih let v nadgrajeni grafični podobi nekaj res posebnega.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

New World prestavil izid na naslednje leto

Leto 2020 je res kot ukleto. Veliko igralcev se je po dolgih letih močno veselilo povsem novega MMO-ja New Word, ki bi...

Nagnusni posnetek razkrije pedofilko in njeno žrtev sredi Smash Bros. turnirja

Morda se spomnite, ko smo nekaj časa nazaj pisali o obtožbah glede seksualnega nadlegovanja in celo posiljevanja v tekmovalni sceni igre Smash...

Kje je 4. sezona serije True Detective?!

Danes je bolj počasni dan z novicami, zato sem se odločil, da z vami podelim eno bolj staro vest in kdo ve...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!