Kingdom Come: Deliverance naslednji teden brezplačen na Epic Games, danes na voljo dve novi zastonjski igri

Kot je sedaj psotalo že v navadi, je minil že en teden odkar smo nazadnje dobili svoj sveženj brezplačnih iger, zato je napočil čas, da si spet dodatno odebelimo svojo Epic Games knjižnico.

Ta teden sta na voljo dve brezplačni igri.

Ticket To Ride je zasnovana na namizni igri in gre v bistvu za neko vrsto strategije. Lastite si staromodno železnico in vaša naloga bo, da med sabo povežete mesta na čimbolj efektiven način. To boste počeli preko vlečenja kart, špil pa ima na Steamu zelo visoko oceno. Na Epic Games lahko prihranite 10 €, če si zadevo prenesete preko sledeče povezave.

Drugi naslov sliši na ime Carcassonne in tudi ta je narejena po predlogi namizne igre. Igranje se odvija v srednjeveški Franciji, vaša naloga pa je polagati različne ploščice, iz katerih potem zgradite kraljestva, ta pa nato povežete med sabo. Malce nenavadno, a morda je čas da preizkusite nekaj povsem novega in igro aktivirate tule.

Naslednji teden nas na Epic Games čaka prava poslastica, saj bomo lahko brezplačno pridobili priznano srednjeveško simulacijo Kingdom Come: Deliverance. Mi smo ji podelili njega dni visoko oceno, od takrat pa je špil dobil cel kup posodobitev ter dodatkov, tako da se bo zadevo definitivno splačalo vsaj preizkusiti. Zraven bo brezplačna še ena igra Aztez, katera združuje prvine pretepanja in poteznega premikanja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime