Končno! Netflix je omogočil zaustavitev samodejnega predvajanja posnetkov med brskanjem knjižnice

Če mi ena stvar pri pretočnemu servisu Netflix dvigne kocine na vratu, je to njegovo samodejno predvajanje posnetkov medtem ko brskaš po knjižnici.

Zadeva je bila dolga prisotna, pa čeprav so stranke množično pritoževale, da jim funkcija ni všeč in da bi si želeli opcije za izklop. V temu taboru pritoževalcev se nahajam tudi sam. Velikokrat bi človek rad samo v miru preletel vse opcije, ki so trenutno na voljo in mu ni do gledanja napovednikov. Kateri se včasih začnejo predvajati na ves glas, ti pa si ravno takrat pozabil stišati glasnost televizorja zaradi česar si posledično zbudil celo sosesko, s psi vred.

Netflix je kljub pritožbam trmasto vztrajal pri svojemu in ljudje so se začeli spraševati, zakaj tiščijo glavo v pesek in ne priznajo očitnega problema. Nekdo je celo ustvaril Twitter račun Stop Autopreview, samo zaradi te nadležne opcije in tip je dejansko nabral 900 sledilcev.

Netflix se je končno vdal in svojim strankam po novem ponuja opcijo izklopa. Naročniki lahko izbirate med izklopom samodejnega predvajanja med brskanjem po knjižnici in samodejnega predvajanja naslednjega epizode pri serijah. Nadležno opcijo boste morali izklopite v brskalniku preko sledeče povezave.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime