Tower of God bo poleti dobil anime serijo

Tower of Time je popularni webtoon, ki brezplačno izhaja že vse od leta 2010 in bo sedaj dobil tudi svojo televizijsko adaptacijo.

Če vam je morda fraza webtoon neznanka, potem vedite, da gre za korejske digitalne stripe, ki postajajo čedalje bolj popularni tudi drugod po svetu. Eden najbolj znanih predstavnikov teh stripov je strip Tower of God, kateri spremlja zgodbo dečka z imenom Twenty-Fifth Bam oz. Twenty-Fifth Night, ki je referenca na čas njegovega rojstva.

Fantič je celo življenje preživel pod skrivnostnim stolpom, družbo pa mu je delala samo njegova prijateljica in učiteljica Rachel. Ta ima ždenja pod stolpom enega dneva dovolj, zato se odpravi v stolp, saj želi videti zvezde. Man se odpravi za njo in ob vznožju stolpa ga čuvaj opozori, da bo svoje odgovore našel na vrhu stolpa, a se bo moral najprej prebiti čez nadstropja, vsako od njih pa mu bo ponudilo poseben izziv.

Štorija se zdi zanimiva in to je bilo dovolj, da je lastnik stripa Naver Webtoon stopil v partnerstvo z Rialto Entertainmentom, plod njunega dela pa bo anime serija, ki se je lahko veselimo poleti letošnjega leta. Tower of God je tako postal prvi korejski webtoon izdelek, ki bo dobil svoj anime in bo morda odprl vrata za tudi druge takšne sorodne izdelke.

Spodaj si lahko ogledate posnetek, ustvarjen iz strani skupnosti, ki vam zna namigniti na priokus prihajajočega animeja. Tower of God stripe si lahko brezplačno preberete na sledeči povezavi, nov del pa izide vsak ponedeljek.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime