Streamer moral prekiniti prenos v živo, saj so mu gledalci konstantno na dom pošiljali neplačane kebabe

Twitch streamer Ali ‘Gross Gore’ Larsen se v svojih prenosih v živo najraje pozabava z igranjem igre Old School RuneScape. Gross Gore morda ne drži tako velikih številk kot tisti največji streamerji, a nabral si je zvesto publiko gledalcev, v njihovih vrstah pa se je očitno znašel en ali vrsta obsesivnežev, ki ga neprestano nadlegujejo.

To se je zgodilo tudi v včerajšnjemu prenosu v živo, ko je v samo v enemu dnevu na dom prejel kar 3 naročila kebabov, katera pa niso bila plačana. Za to je moral odpreti svojo denarnico, saj pač izgovor “nisem jaz naročil” v UK nima prave podloge.

Zaradi neljube hrane je moral tako predčasno zaključiti svoj prenos v živo, ob koncu pa je povedal, da bo jutri kontaktiral policijo, saj želi izslediti storilca. Kako se je ta dokopal do njegovega domačega naslova ni znano, Gross Gore pa je razkril, da to ni edini takšen incident nadlegovanja, ki se mu je pripetil v njegovi Twitch karieri.

Povedal je, da so ga s takimi dostavami nadlegovali celo v službi, saj so izsledili njegovo delovno mesto ter zgradbo. Po detektivskemu delu, ki je vključevalo načrte stavbe so izsledili njegovo pisarno in najedajoče dostave so se lahko začele.

Twitch streamer je imel decembra lani probleme z ogromno količino jogurtov. Na njegovem subredditu, ki je bil od takrat dalje odstranjen, se je pojavil njegov domač naslov in nad njegovo hišo se je zgrnilo ogromno jogurtov. To naj bi bil odgovor na njegovo snapchat zgodbo, kjer je svoji hčerki serviral jogurt in očitno se je nekomu zdelo smešno, da bi njegovo celo hišo oblil s tem mlečnim proizvodom.

Gross Gore pravi,d a mu situacija ni niti malo smešna. Danes si bo vzel premor od streamanja in bo obiskal prav vse kabab prodajalne in jih obvestil o situaciji, kaj točno bo pa naredila policija pa še ni jasno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime