Apex Legends bo za Valentinovo zopet vpeljal Duos igralni način

Ta petek se bo zgodilo tradicionalno Valentino in cvetličarne se že pripravljajo za naval strank iz vseh strani. Svojo obliko praznovanja bo spočela tudi igra Apex Legends in to preko posebnega igralnega načina, ki smo ga v tem naslovu že imeli priliko preizkusiti.

Ljubezenski trikotniki skoraj nikoli niso pametna stvar in tega se zaveda tudi razvijalec Respawn. Zato bomo od danes, torej 11. februarja, igralne ekipe skrajšali iz treh članov na dva. Dogodek bo uradno nosil naslov Apex Legends Valentine’s Day Rendezvous, trajal pa bo samo en teden in se bo zaključil 18. februarja.

Sodelujoči igralci boste za igranje v tem obdobju prejeli posebno značko Valentinovo 2020, kupiti pa bo moč tudi “Double Up” bonus, ki vam bo podvojil vse pridobljene dragocene izkušnje. To ne bo segalo v nedogled, saj je meja nastavljena na 20.000 XP-ja na dan.

Apex Legends je nedavno stopil v svojo 4. sezono, ravno ob praznovanju svojega 1. leta obstoja.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!