T-Pain je zaradi nekega razloga 2 uri streamal Doom Eternal

Tale novica vsebuje dve presenetljivi dejstvi. Prvič: rapper T-Pain, znan zaradi svojega prekomernega uporabljanja tehnike auto-tune, je očitno na Twitchu in v živo igra igre. Drugič: razvijalcu id Software se je zdela pametna poteza, da mu zaupa igranje njihovega prihajajočega naslova Doom Eternal.

Pri prenosu v živo se mu je pridružil tudi Hugo Martin, ki je pri id Software zaposlen kot direktor za umetnost. Dvourni stream si lahko pogledate spodaj, prisotno pa je veliko preklinjanja in seveda streljanja, čeprav odkrito povedano, T-Pain ni tako zanič igralec in dejansko ima nekaj talenta.

Posnetek je tudi dobra novica za vse tiste, ki si želite nekaj novih igralnih posnetkov in bi radi gledali nekaj, kar ni povsem zrežirano.

Doom Eternal bo po vseh prestavljenih rokih končno prišel do ciljne ravnine in ga lahko na prodajnih policah pričakujemo 20. marca 2020.

Watch 1st DOOM Eternal Stream w/Hugo Martin from TPAIN on www.twitch.tv

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!