The Division 2 nova razširitev Warlords of New York naj bi pošteno prenovila osnovno igro

The Division 2 je od izida kar nekako izginil. Čeprav igra ni bila napačna, so bili največji očitki kritikov, da se špil skorajda ne razlikuje od predhodnika. Prav tako je nova okolica Washingtona bila opazno manj vzdušna kot pa New York iz izvirnika, ki je vseboval še turobno snežno odejo.

Če se vam je kolcalo po vrnitvi v bivši okoliš, potem ima za vas Ubisoft rešitev v obliki nove razširitve Warlords of New York, saj se bomo preko nje vrnili v območje Velikega jabolka.

Sneg je žal izginil, ostale pa so znane osebe originala, ki so tudi vlekle zanimive štorijalne niti. Tako se bomo zopet zapodili za Aaronom Keenerjem, ki je v originalu postal bivši Division operativec, s svojimi idejami o revoluciji postapokaliptičnega sveta.

Igralci bomo obiskali spodnji Manhattan, kjer se je prej nahajalo območje Dark Zone. Obiskali bomo znane lokacije, kot so Chinatown ter Wall Street trg, dobra novica pa je, da tam ne bomo ostali ujeti in lahko se bomo prosto sprehajali med Washingtonom in New Yorkom.

Ubisoft pa ne namerava vpeljati samo nove zgodbe, saj bo Warlord of New York razširitev prinesla ogromno sprememb. Čaka nas prenova uporabniškega vmesnika in Dark Zone območij, katere bodo bolj kaznovale “rougue” agente. Maksimalna stopnja bo zvišana in po novem bomo lahko dosegli številko 40, naš karakter pa bomo lahko stopnjevali tudi naprej preko sistema SHD, ki obljublja v bistvu neskončno stopnjevanje.

Čakajo nas tudi boljši in bolj raznovrstni predmeti, ko porazimo nasprotnika. Razvijalec želi napredovanje narediti zanimivejše in igralce za njihove dosežke bolje nagraditi.

Vse to so dobre novice in morda bo The Division 2 šel po korakih drugih Ubisoft naslovov, kot sta denimo Rainbow Six in For Honor, katera sta skozi serijo popravkov zopet zaživela z novo populacijo.

Dodatek bo zaživel 3. marca, tisti igralci, ki že držite Year 1 prepustnico, pa boste lahko že danes začeli z igranjem uvodne misije Coney Island: The Hunt. Drugi boste morali za to počakati do 19. februarja.

Mimogrede, če morda še nimate igre, je ta trenutno močno znižana. Če Uplay trgovino prepričate, da prihajate iz Amerike, si lahko osnovno igro privoščite že za vsega 2,99 $! Evropejci morajo odšteti malce več, saj pri nas igra stane 9,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime